ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 810   |  دفعات بازدید : 114   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 مهر, 1397
انجمن علمی دانشجویی رشته بهداشت عمومی واحد کازرون با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون با ایجاد غرفه مشاوره و غربالگری موفق به تست و آزمایش  HIV  از 75 نفر از دانشجویان شدند.
برپایی غرفه مشاوره و غربالگری HIV در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

انجمن علمی دانشجویی رشته بهداشت عمومی واحد کازرون با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون با ایجاد غرفه مشاوره و غربالگری موفق به تست و آزمایش  HIV  از 75 نفر از دانشجویان شدند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری انا از کازرون، انجمن علمی دانشجویان رشته بهداشت عمومی واحد کازرون با هدف غربالگری و آگاه سازی دانشجویان در رابطه با بیماری ایدز و پیشگیری از  ویروس HIV  غرفه ای تحت همین عنوان برگزارکردند.

فرهاد شجاعی کارشناس و مسئول بیماریهای رفتاری شهرستان کازرون گفت:« بر پایی غرفه یک روزه دانشجویی که با انجام تست HIV  و پاسخ به سئوالات متعدد دانشجویان و استقبال پرشور دانشجویان رشته های مختلف صورت گرفت که این خدمت گامی مهم و مثبت در راه سلامت جامعه است .»