ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 808   |  دفعات بازدید : 116   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 مهر, 1397

فرماندار کازرون گفت: انقلاب اسلامی ایران، تمام معیارها و ابزارهای لازم برای پیشرفت و توسعه به‌ویژه در عرصه فرهنگ را دارد.

فرماندار کازرون مطرح کرد:برخورداری انقلاب اسلامی از معیارهای لازم برای توسعه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، داریوش دهقان عصر امروز در نشست علمی هم‌اندیشی استادان با محوریت چالش‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی بوده که تمام معیارها و ابزارهای لازم را برای توسعه و پیشرفت فرهنگ ازجمله وجود رهبری آگاه و شجاع، مردمی ولایت‌مدار، وفادار، باهوش و بیدار، داشتن مکتبی اسلامی و بهترین قانون اساسی را دارد که همه  این ویژگی‌ها حکایت از تحکیم  یک فرهنگ پویاست.

وی تصریح کرد: کارهای فرهنگی خوبی در سطح کلان صورت گرفته است؛ اما کافی نبوده و در برابر دشمنی که با تمام توان با امکانات و تجهیزات مدرن و هزینه‌های کلان خود مقابل فرهنگ و اعتقادات ما ایستاده ناچیز است.

فرماندار کازرون افزود: انقلاب اسلامی توانسته با وجود تمام مشکلات در حوزه‌های اطلاعاتی و نظامی به اهداف خود برسد، طوری‌که قادر بوده عوامل دشمن امثال ریگی را در خارج از مرزها شناسایی، تعقیب و با بهره‌گیری از قدرت نظامی از آسمان به زمین هدایت کند که همگی نشان از اقتدار و قدرت نظامی و اطلاعاتی ماست.

وی تصریح کرد: در عرصه فرهنگی و اقتصادی ضعف‌هایی وجود دارد که باید با ارائه راهکارهای مناسب و تولید فکر و با تربیت نیروهای متخصص کارگزار و فقط با تکیه به توان داخلی از سد دشمن گذشته و موانع و چالش‌های فرهنگی و اقتصادی را برطرف کرد که امروز به‌عنوان دغدغه در جامعه  وجود دارد.

استادان در این نشست هم‌اندیشی به‌صورت پرسش و پاسخ  نظر و پیشنهاد خود را مطرح کردند و علی‌اکبر عارف معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون با ارائه گزارشی از کارهای فرهنگی صورت گرفته در این دانشگاه، از همکاری و استقبال خوب استادان قدردانی کرد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/خ