ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 806   |  دفعات بازدید : 104   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 مهر, 1397

مراسم کلنگ‌زنی ساخت المان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در آستانه اربعین حسینی با حضور دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس برگزار شد.

کلنگ‌ احداث المان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به زمین خورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدکاظم پیشقدم با حضور در این مراسم از ساخت و پایان این پروژه معنوی در مدت‌زمان کوتاه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این پروژه با همت و همکاری مسئولان شهرستان و دانشگاه ظرف مدت‌کوتاهی و با کیفیت بالا تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

سرپرست واحد کازرون هم گفت: شهدا، انسان‌های پاکباخته، صادق و بااخلاصی بودند که همه هستی خود را نثار کرده و پای در میدان‌های نبرد گذاشتند تا ملت ایران سربلند زندگی کند. امیدوارم هرچه زودتر شاهد تکمیل جایگاهی باشیم که در شأن و مقام شهدای عزیز باشد.

جمال‌الدین الوانی با قدردانی از همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس استان فارس، مسئولان شهرستان و جامعه خیران که در این امر خیر مشارکت می‌کنند، درباره تهیه طرح المان و اعتبارات لازم برای تکمیل آن گفت: اعتبار لازم، حدود 2 میلیارد ریال پیش‌بینی شده است که با همکاری دانشگاه و فرمانداری تأمین می‌‌شود.

به گزارش آنا، در این مراسم معنوی که جمعی از استادان و کارکنان حضور داشتند، علی‌اکبر عارف معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون  درباره ارزش شهادت در اسلام  سخنانی را بیان کرد.

انتهای پیام/4062/