ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 805   |  دفعات بازدید : 135   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 مهر, 1397
آئین تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حضور مسئول بسیج دانشجوئی و مسئولان بسیج دانشجویی دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی کازرون بر گزار شد.
 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون معرفی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محسن رحمانی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کازرون در آیین تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی واحد کازرون با ابراز رضایت از فعالیت‌های گسترده و مفید انجام شده توسط بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: بسیج دانشجویی واحد کازرون در انجام اردوی جهادی درخشش خوبی از خود داشته است و توانست از بین دانشگاه‌های شهرستان بیشترین فعالیت را به خود اختصاص دهد.
سجاد رئیسی مسئول پیشین بسیج دانشجویی واحد کازرون هم با بیان اینکه متأسفانه شاهد تصویب لایحه FATF در مجلس شورای اسلامی بوده‌ایم، گفت: در این شرایط وظیفه دانشجوی بسیجی سنگین‌تر از قبل می‌شود و تبیین و روشنگری اینگونه موضوعات باید بیش از پیش انجام بگیرد. رئیسی در ادامه گفت:حدود 3سال از بهترین روزهای زندگیم را در بسیج دانشجویی بوده ام و به آن افتخار میکنم، امروز بسیج دانشجویی مجموعه ای پویا و فعال است که بستر مناسب را برای هر نوع فکر و سلیقه دارد.
شایان باذلی مسئول جدید بسیج دانشجویی واحد کازرون گفت:«امروز بسیج دانشجویی یکی از تاثیرگذار ترین تشکل در دانشگاه های کشور است و باید تلاش کند با ارائه برنامه های متنوع موجب استقبال و جذب حد اکثری دانشجویان باشد. »
باذلی با اشاره به برنامه های خود در طی یکسال پیش رو ،گفت:« علاوبر اینکه از تجربیات و برنامه های سجاد رئیسی بهره می گیریم، در این راستا تلاش داریم از برنامه هایی با جذابیت بالا و تاثیرگذاری بیشترکه در دستور کار داریم بهره مند شویم.»
وی در پایان گفت:«ان شاءالله که بتوانیم با سرلوحه قرار دادن صحبت های مقام معظم رهبری و اهداف تعیین شده در بسیج دانشجویی قدم های محکمی را در این راه مقدس برداریم.»
در این مراسم از تلاش‌های سجاد رئیسی مسئول پیشین بسیج دانشجویی قدردانی و شایان باذلی به‌عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی واحد کازرون معرفی شد و همچنین خانم فاطمه میر غفاری بعنوان جانشین خواهر در بسیج دانشجویی معرفی و از زهرا میرغفاری در منسب قبلی تقدیر شد.