ورود جمعه ، 27 مهر ، 1397

کد خبر: 802   |  دفعات بازدید : 75   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کسب مقام اول کشوری در امور فرهنگی توسط سما کازرون

09 مهر, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون موفقیت امور فرهنگی آموزشکده سما واحد کازرون از بین واحدهای سراسر کشور را تبریک و از مدیریت فرهنگی سما تقدیرکرد.

کسب مقام اول کشوری در امور فرهنگی  توسط سما کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از کازرون، دکترجما الدین الوانی با تقدیر از سرکار خانم مهوش رئیسی مدیر امور فرهنگی آموزشکده سما کازرون گفت : سما کازرون همه ساله در ارزیابی های بعمل آمده درخشش بسیارخوبی داشته و دارای رتبه های برتر در سطح کشوری بوده است .

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان اینکه آموزشکده سما کازرون همه ساله به لحاظ علمی و فرهنگی در سطح کشور دارای کارنامه خوبی بوده است گفت: درخشش بخش فرهنگی حاصل تلاش و زحمات و ارائه برنامه های متناسب فرهنگی از سوی خانم رئیسی و حمایت های مطلوب معاون سما ، مدیریت آموزشکده و دیگر کارکنان خدوم آن مجموعه بوده است.

کسب مقام اول کشوری در امور فرهنگی  توسط سما کازرون