ورود دوشنبه ، 26 آذر ، 1397

کد خبر: 796   |  دفعات بازدید : 178   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

راه یابی6 نفر از شرکت کننده گان در بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت بخش شفاهی واحد کازرون به مرحله کشوری

03 مهر, 1397

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از راه یابی نفر از دانشجویان و کارکنان واحد کازرون در مسابقات بیست سومین دوره قرآن و عترت در سطح منطقه به مرحله کشوری خبر داد.

به گزارش خبرنگارخبر گزاری انا از کازرون، دکتر علی اکبر عارف گفت: برگزاری این مسابقات در قالب رشته های ترتیل؛ تحقیق، حفظ قرآن و اذان ویژه کارکنان و دانشجویان درسطح منطقه با حضور ۱۹ نفر شرکت کننده از واحد کازرون همراه بوده است.

وی گفت: تعداد شش نفر از شرکت کننده ها از واحد کازرون همچون سالهای گذشته موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شده اند و این عزیزان به مرحله مسابقات کشوری راه می یابند .

عارف تصریح کرد یک نفر از شرکت کننده ها هم موفق به کسب مقام دوم این دوره ازمسابقات شده است .

اسامی برترین های این دوره از مسابقات به شرح زیر است.

روح اله راسخی استاد مقام اول رشته حفظ ۱۰ جز قران کریم.

محمد رضا یزدانی کارمند مقام اول ترتیل

بهمن رضایی نژاد مقام دوم رشته اذان

فاطمه نامداری مقام اول رشته ترتیل

محبوبه جعفری فرد مقام اول رشته حفظ ۱۰ جز

زهرا حق پرست مقام اول رشته حفظ ۲۰ جز

خانم گلستان مقام اول حفظ جز ۳۰ بوده است.