ورود جمعه ، 27 مهر ، 1397

کد خبر: 794   |  دفعات بازدید : 62   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 شهريور, 1397

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون، برنامه‌های هفته دفاع مقدس این واحد دانشگاهی را تشریح کرد و از اجرای طرح روایت جبهه و جنگ در قالب شب شعر خبر داد.

در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون؛طرح روایت جبهه و جنگ در قالب شب شعر اجرا می‌شود

علی‌اکبر عارف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون اظهار کرد: «به‌مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برنامه‌های فرهنگی مختلفی ازجمله دیدار با جمعی از خانواده معظم شهدا، گلباران قبور شهدای دفاع مقدس و مراسم قدردانی از استادان ایثارگر برگزار می‌شود.»

وی با بیان اینکه نسل جوان به‌ویژه قشر دانشجو باید از حال و هوای دوران جنگ آگاهی بیشتری داشته باشد، گفت: «فضاسازی فرهنگی با عکس و پوستر در دانشگاه متناسب با ایام دفاع مقدس نیز در دستور کار قرار دارد تا برای دانشجویان امروز مجسم شود که رزمندگان و شهدا در چه شرایطی از میهن اسلامی دفاع کردند.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون تصریح کرد: «اجرای طرح روایت جبهه و جنگ در قالب شب شعر و در وصف رزمندگان دفاع مقدس انجام می‌شود و هنرمندان با بیان شیرین خود، تلخی آن روزگار را یادآور می‌شوند. در همین راستا با برپایی نشست شب‌های خاطره و خاطره‌گویی از زبان صاحب‌نظران، اقتدار، امنیت و آرامش جامعه کنونی پاس داشته می‌شود.»

عارف خاطرنشان کرد: «اردوی فرهنگی، تفریحی ویژه استادان و خانواده‌ها در مکانی مناسب همراه با ارائه برنامه‌های متنوع از جمله برپایی مسابقات فرهنگی، اجرای مسابقه کتاب‌خوانی، نشست علمی هم‌اندیشی با موضوع راه‌کارهای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و برپایی اردوی پیاده‌روی استادان به همراه اعضای خانواده در هفته دفاع مقدس صورت می‌گیرد.»

وی با بیان برگزاری مسابقات فوتبال جام دفاع مقدس بین تیم‌های دانشگاهی و خارج از دانشگاه، قرائت بیانیه به مناسبت هفته دفاع مقدس و نیز تهیه ویژه‌نامه با موضوع درس‌ها و پیام‌های دفاع مقدس، خواهان حضور بیشتر استادان و دانشجویان در این برنامه‌ها شد.