ورود چهارشنبه ، 28 آذر ، 1397

کد خبر: 793   |  دفعات بازدید : 137   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به‌منظور خدمت‌رسانی به مردم صورت گرفت؛حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در اردوی جهادی مناطق محروم

27 شهريور, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حضور در دومین مرحله از اردوی جهادی روستای محروم عرب و فامور این شهرستان، اقدام به پذیرش، ویزیت و درمان رایگان تعداد زیادی از بیماران کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی، همراه جمعی از معاونان و اعضای هیأت علمی واحد کازرون با حضور در محل برگزاری دومین مرحله از اردوی جهادی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته شهر بالاده کازرون با بیان اینکه مردم این مناطق از امکانات مناسبی برخوردار نیستند، گفت: «استادان و دانشجویان واحد کازرون در قالب اردوی جهادی با تشکیل کارگروه‌های تخصصی از جمله بهداشت و سلامت، برپایی کلاس‌های فرهنگی، آموزشی، هنری، ورزشی، مشاوره‌ای و ایجاد کمپ درمانگاه دامپزشکی توانستند فعالیت‌های خوبی را در این مدت انجام بدهند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با قدردانی از استادان و دانشجویان شرکت‌کننده در اردو که با تحمل مسافت راه و بدی آب و هوا و با نبود امکانات لازم در این شرایط، مشغول خدمات‌رسانی در عرصه‌های مختلف بوده‌اند، گفت: «دانشجویانی که در قالب اردوی جهادی در مناطق محروم مشارکت داشتند، علاوه بر اینکه خدمتی انجام داده‌اند، در آینده هم که مدیریت و مسئولیت بخشی از جامعه را بر عهده داشته باشند با روحیه فقرستیزی و عدالت‌خواهی انجام وظیفه می‌کنند؛ زیرا اردوی جهای علاوه بر خدمت به خلق خدا، فرصتی ارزشمند برای خودسازی دانشجویان جهادگر است.»

علی‌اکبر عارف معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کازرون نیز با مشارکت در این اردوی جهادی از همکاری و استقبال خوب مردم و شوراهای اسلامی روستا با گروه‌های جهادی، قدردانی و با برگزاری کلاس‌های تربیتی و اخلاقی در سطح نوجوانان، نکاتی را در این خصوص بیان کرد.