ورود پنجشنبه ، 29 شهريور ، 1397

کد خبر: 791   |  دفعات بازدید : 123   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با پیگیری مسئولان دانشگاه صورت گرفت؛کاهش نرخ سود وام بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی کازرون به ۱۲ درصد

19 مرداد, 1397
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از کاهش سود وام بیمارستان امام علی (ع) واحد دانشگاهی کازرون که سال ۸۸ با سود ۲۲/۲۳ درصد از بانک ملی اخذ شده بود به ۱۲ درصد خبر داد.

جمال‌الدین الوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون اظهار کرد: «اصل اولیه وام ۷۰ میلیارد ریال بود و با گذشت سال‌های متوالی و نبود توانایی پرداخت اقساط آن طبق محاسبات بانک ملی این بدهی به ۲۹۰ میلیارد ریال افزایش یافت و سال‌ها به‌صورت یک اختلاف و مشکل حل‌نشدنی بین دانشگاه و بانک ملی ادامه داشت.»

معاون علوم پزشکی دانشگاههای استان فارس گفت: با پیگیریهای مستمر واحد کازرون و تلاش مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس و نیز حمایت قاطع  سازمان مرکزی دانشگاه  این مبلغ بدهی از 290میلیار ریال به 120میلیارد تخفیف داده شد و این کاهش بدهی از بانک ملی مرکزی به صورت اصلاحیه به بانک ملی استان وشهرستان ابلاغ شد.

سرپرست واحد کازرون با قدردانی از تلاش‌ها و حمایت‌های ارزشمند دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر مسئولان سازمان مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس که توانستند با تعامل مطلوب با مسئولان ارشد بانک ملی مرکزی به توافق کم‌نظیر برسند، افزود: «این دستاورد بزرگ حاصل تلاش، همت و حمایت‌های این عزیزان است و گره‌گشایی در مسیر راه‌اندازی این بیمارستان در آینده خواهد بود.»

الوانی با تشکر از همکاری مسئولان بانک ملی که در اقدامی انقلابی و بی‌سابقه با صدور ابلاغیه‌ای دستور کاهش سود وامی که 10 سال از سنوات دریافت آن گذشته است از ۲۲/۲۳ درصد به ۱۲ درصد کاهش داده‌اند گفت: «این اقدام که در راستای حل مشکل مرکز آموزشی‌درمانی و عام‌المنفعه بوده، بسیار ارزشمند و اجر معنوی به همراه دارد.»

انتهای پیام4062