ورود چهارشنبه ، 25 مهر ، 1397

کد خبر: 768   |  دفعات بازدید : 182   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 خرداد, 1397
معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون درجمع کارکنان دانشگاه با بیان خاطراتی از عملیات بیت المقدس گفت:« عملیات بیت المقدس گسترده ترین عملیات جنگ بوده واگه دریک جمع بندی کلی ابعاد و نتایج عملیات بیت المقدس به درستی تبین شود قطعا برای نسل جوان که صحنه های واقعی جنگ را ندیده اند بسیارتاثیرگزاراست.»
بررسی عملیات بيت المقدس در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری انا دکترعلی اکبرعارف گفت:« عملیات بیت المقدس بلافاصله بعد از عملیات فتح المبین آغازشد،: در این عملیات دشمن بعثی با تلفات سنگینی از جمله 19 هزار اسیر و بیش از 16 هزار نفر از نیروهای عراقی کشته و هزاران نفر زخمی و بعد از 25 روز مقاومتبی فایده با تلفات نظامی سنگین مجبور به عقب نشینی شد.»

. وی گفت: «در جامعه امروزی خیلی از افراد بر این باور هستند که ما بعد از فتح خرمشهر باید صلح را می پذیرفتیم و ادامه جنگ مارا ضعیف کرد در صورتی صلح از طرف منبع مستقلی به ما پیشنهاد نشده بود و همه از طرف افراد وگروههایبی مسئولیت و رادیو های بیگانه بیان می شد.»

عارف گفت:« بعد از عملیات خرمشهر نیروها علاوه بر اینکه تقویت شدند و نه تنها ضعیف نبودند بلکه با روحیه بالاتر در دیگر جبهه هاکارهای بزرگ تری چون فتح فاو و... انجام دادند»

به گزارش آنا، کارکنان بعد از جلسه بررسی ابعاد عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر به زیارت قبور شهدای گمنان در دانشگاه رفته و با نثار فاتحه وصلوات برای شادی روحشان دعا کردند.