ورود يکشنبه ، 6 خرداد ، 1397

کد خبر: 763   |  دفعات بازدید : 88   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 ارديبهشت, 1397

مراسم جشن 35 نفر از دانش آموختگان دوره کارشناسی رشته مامایی وردیهای 92 و93 با حضور استادان این رشته ، خانوادهها ی دانش آموخته ها و جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات واحد کازرون بر گزارشد.

مراسم جشن 35نفر از دانش آموختگان رشته مامایی در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکتر مهر دادشریعتی رئیس دانشکده علوم پایه به نمایندگی از استادان حاضر در مراسم جش با تبریک دانش آموختگان گفت: رشته مامای بسیار شغل مقدس و ارزشمندی است، وجود ماما در زندگی و زنده ماندن فرزند و مادر بسیار موثر است و نقش آفرن است.

دکتر شریعتی با شاره به تاریخچه رشته مامایی در واحد کازرون گفت: بیش از سه دهه از فعالیت علمی آموزشی رشته مامایی در این واحد می گذرد و در این مدت این رشته با کسب تجربه ، مهارت و نیز تجهز و تهیه امکانات مورد نیاز توانسته دانش آموخته های زیاد و تونمدی را به جامعه تحویل نماید و این گام مثبت درحل مشکلات بیمارستانها و بخشهای زنان در شهرستان و استان است.

مدیر گروه رشته مامایی این جشن بزرگ را به خا نواده ها تبریک گفت واظهارکرد:خوشحا لم که دانشجویان مقطع لیسان را با موفقیت پشت سر گذاشته و آرزوی پیشرفت عزیزان را در رشته های بالاتر و تحصیلات تکمیلی دارم.

دکتر ژاله غلامی گفت: حدود 17 نفر از دانشجویان ورودی 92 و 53 نفر ورودی93 توانسته اند مراحل آموزشی را به خوبی پشت سر گذاشته اند و در این مقطع  فارغ تحصیل شده اند اما، تنها 35 نفر از دانش آموخته ها در مراسم جش حصور و مشارکت دارند و این دوره در کل70 نفر فارغ الصیل داریم.