ورود چهارشنبه ، 25 مهر ، 1397

کد خبر: 759   |  دفعات بازدید : 226   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار هیات رییسه دانشگاه با ام جمعه کازرون

24 فروردين, 1397

ديدار نوروزي هيأت رييسه دانشگاهآزاد اسلامی واحد کازرون با حجت الاسلام والمسلمين محمد خرسند امام جمعه شهرستان کازرون

دیدار هیات رییسه دانشگاه با ام جمعه کازرون

در اولين روز فعاليت آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي کازرون، هيأت رييسه دانشگاه حجت الاسلام والمسلمين خرسند ديدار و گفتگو کردند.
به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا، در اين ديدار دکترجمال الدین الوانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد کازرون  با تبريک سال نو و آرزوي سالي پر خير و برکت همراه با سلامتي گفت: .در سالي که از طرف مقام معظم رهبري به سال حمايت از کالاي ايراني مزين شده است؛ دانشگاه آزاد اسلامي با پيروي از شعار سال 1397 با خريد توليدات داخلي سهمي در اشتغال، رونق اقتصادي و جلوگيري از ناهنجاري هاي اجتماعي خواهد داشت.

امام جمعه کازرون با تاکید برتجهیز و راه اندازی هرچه سریعتر بیمارستان آموزشی امام علی (ع) وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: مردم شهرستان کازرون با کمبود تخت های  بیمارستانی ومشکلات در مانی روبرو هستند و دولت باید به فکرسلامت ودرمان مردم باشد و ازاین بیمارستان که دانشگاه آزاد اسلامی دهها میلیارتومان هزینه کرده راه اندازی و در اختیار آموزش ودرمان قرار گیرد.

محمد خرسند اظهارکرد:موضوع تجهیز و راه اندازی بیمارستان را در تهران پیگیری خواهم کرد ودر خصوص مشکل وامهای بیمارستان با مدیران بانک ملی مرکز صحبت میکنم وتکلیف بیمارستان باید هرچه سریعترروشن شود ومردم بتوانند از خدمات ان بهره مند شود.

دیدار هیات رییسه دانشگاه با ام جمعه کازروندیدار هیات رییسه دانشگاه با ام جمعه کازرون