ورود پنجشنبه ، 29 شهريور ، 1397

کد خبر: 742   |  دفعات بازدید : 539   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با موضوع تحلیل و بررسی جریان نواندیشی دینی؛ نشست هم‌اندیشی استادان واحد کازرون برگزار شد

26 بهمن, 1396
نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با موضوع تحلیل و بررسی جریان نواندیشی دینی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌السلام امرالله مختاری در نشست هم اندیشی استادان واحد کازرون با موضوع تحلیل و بررسی جریان نواندیشی دینی با بیان اینکه دکتر عبدالکریم سروش وحی را شاگردی و فهم نکرده است، گفت: «دکترسروش نسبت به وحی که از جانب خداوند به پیامبر گرامی اسلام(ص) صورت گرفته است، اعتقادی ندارد و آن را یک عالم خواب و رؤیاگرایی می‌داند.»

مختاری با نقد دیدگاه سروش که وجود امامت را در جامعه ضروری نمی‌داند، افزود: «تاریخ بشریت همواره دارای امامت و راهنما بوده است و حتی در زمان پیامبر(ص) ایشان هم پیامبر بود و هم امام و در سال دهم هجری با رحلت پیامبر(ص) دیگر امامان سکاندار دین خدا روی زمین بوده‌اند.»

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کازرون با قدردانی از استقبال خوب استادان رشته‌های مختلف دانشگاه از نشست هم‌اندیشی خاطرنشان کرد: «در این نشست‌ها نه تنها استادان دانشکده علوم انسانی بلکه دیگر همکاران در رشته‌های مختلف با ما همکاری خوبی داشته‌اند.»