ورود يکشنبه ، 6 خرداد ، 1397

کد خبر: 735   |  دفعات بازدید : 290   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

فرزند شهید مفتح:حوزه و دانشگاه جوابگوی شبهات علمی و دینی جوانان در جامعه باشند

29 آذر, 1396

فرزند شهید مفتح درباره نقش وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: حوزه و دانشگاه در کنارهم می توانند برای علوم عالی تحقیق کنند و جوابگوی شبهات علمی و دینی جوانان در جامعه باشند.

فرزند شهید مفتح:حوزه و دانشگاه جوابگوی شبهات علمی و دینی جوانان در جامعه باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمد صادق مفتح در مراسم یاد شهید مفتح و نیز گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه که با حضور روحانیون، طلاب حوزهای علمیه، برادران و خواهران از کازرون و قائمیه، مسئولان و جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه‌های شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون برگزار شد با توجه به ضرورت ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه گفت: «نامگذاری این روز تاریخی در آن زمان ازسوی حضرت امام (ره) بنام وحدت بین این دو نهاد جایگاه تحصیلات عالی می‌تواند نیروهای انقلابی را تربیت و در اختیارجامعه قرار دهد.»

امام جمعه کازرون نیز اظهار کرد: «نقطه ضعف امروز حوزه و دانشگاه عدم ارتباط گیری مناسب با جوانان بویژه دانشجویان است.»

حجت‌الاسلام محمد خرسند افزود: «از خصوصیات بارز شهیدان مفتح، مطهری، باهنر و بهشتی ارتباط‌گیری با نسل جوان و دانشجویان بوده است.»

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) اوایل انقلاب وحدت حوزه و دانشگاه را به عنوان یک راهبرد بنیادی مطرح کردند، گفت: «هدف از این راهبرد راه‌اندازی جامعه اسلامی بر اساس اسلام ناب محمدی بود.»

امام جمعه کازرون نقطه ضعف امروز حوزه و دانشگاه را عدم ارتباط‌گیری مناسب با جوانان به‌ ویژه دانشجویان دانست و افزود: «هرچه ارتباط و صمیمیت علمای دین و دانشگاهیان و دانشجویان بیشتر شود زمینه وحدت و همدلی بیشتر می‌شود.»

وی با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنی ادغام این دو نهاد نیست، گفت: «چون دامنه علوم گسترده شده و حوزه و دانشگاه مسیر خود را دارند، ادغام نمی‌توانند بشوند، اما حوزه و دانشگاه می‌توانند از هم درس‌هایی بگیرند.»

خرسند با بیان اینکه حوزه می‌تواند توجه به واقعیات جامعه، نوگرایی، تحول و استفاده از روش علمی جدید و آینده ‌نگری، طرح و برنامه را از دانشگاه یاد بگیرد، افزود: «دانشگاه نیز می‌تواند احساس وظیفه کردن در درس خواندن و کمرنگ کردن مدرک‌گرایی، احترام به سنت‌های اصیل و ارزشمند و احترام به استاد و مباحثه کردن را از حوزه یاد بگیرد.»

امام جمعه کازرون با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه یعنی از نقاط مثبت هم استفاده و سعی کنید نقاط ضعف را برطرف و بپوشانید، افزود: «شهید مفتح تجربیات خوبی در این زمینه داشت و شهادت ایشان این وحدت را جاودانه و تثبیت کرد.»

فرماندار کازرون نیز با توجه به اهمیت و ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: «بدون شک ارتباط بین حوزه و دانشگاه لازمه ادامه نظام جمهوری اسلامی ایران که مبتنی بر دین است بوده و افتخار ماست که نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی و سایر قوانین آن مطابق با شریعت اسلام و برپایه ولایت فقیه بنا شده است.»

سید کمال علوی با تشکر از زحمات دست اندرکاران برگزاری این نشست گفت: «ان‌شاءالله خداوند توفیق نصیب کند که روز به روز شاهد وحدت،همبستگی و وحدت بیش از پیش وحدت حوزه و دانشگاه باشیم.»

فرزند شهید مفتح:حوزه و دانشگاه جوابگوی شبهات علمی و دینی جوانان در جامعه باشندفرزند شهید مفتح:حوزه و دانشگاه جوابگوی شبهات علمی و دینی جوانان در جامعه باشند