ورود چهارشنبه ، 25 مهر ، 1397

کد خبر: 731   |  دفعات بازدید : 597   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 دي, 1396

دانش‌آموزان رشته علوم تجربی دبیرستان استعدادهای درخشان شهید دستغیب کازرون با هدف شناخت وآگاهی بیشتر از توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از دانشکده‌های مختلف بازدید کردند.

بازدید دانش‌آموزان دبیرستان تیزهوشان از دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جمعی از دانش آموزان مدارس تیزهوشان شهید دستغیب کازرون از امکانات و تجهیزات پیشرفته ازجمله کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مختلف در دانشکده های علوم پایه؛ علوم پزشکی؛ پرستاری مامایی، دانشکده پزشکی سالن تشریح جسد و دانشکده فنی ومهندسی بازدید کردند.

در این بازدید دانش آموزان مدرسه استعدادهای درخشان به همراه مسئولان و مربیان خود از فضاهای مختلف دیدن و با توضیحات کارشناسان دانشگاه در مورد توانمندی و رشته های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون بیشتر آشنا شدند.