ورود دوشنبه ، 1 مرداد ، 1397

کد خبر: 729   |  دفعات بازدید : 442   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 دي, 1396

امام جمعه بخش رستم از توابع نورآبا ممسنی با بیان اینکه.خیلی از افراد جامعه تصور دارند که تلاوت قرآن کریم تنها منحصر به اجر اخروی است، در صورتی که قرآن درسی برای زندگی بشر است و کل دستورات و برنامه های دینی و زندگی بشر نشات گرفته از قرآن کریم است .

همایش سبک زندگی امام حسن عسکری (ع) ویژه استادان در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، حجت الاسلام محمد رضاخرسندی در همایش سبک زندگی امام حسن (ع) گفت: درسهای آ موزنده قران کریم به همه نکات ریز و درشت مراحل زندگی اشاره کرده است و کامل ترین دستوات برای بشریت در مراحل و زما نهای مختلف حتی نحوی انتخاب همسر، همسفر، تربیت، فرزندوحمام کردن و هزاران تکنیک ریز و درشت آن اشاره شده است و باید برای پیشرفت در زندگی از آن بهره کافی گرفت.

امام جمعه بخش رستم درخصوص سبک زندگی و نقش هدایتی امام حسن عسکری (ع) اظهارکرد: رفتار و اخلاق امام همه درسی بزرگ بوده از جمله ساده زیستی و بر خورد مهربانانه ایشان موجب گرایش مردم بسوی او بوده است.

همایش همراه با سرودن شعر توسط استاد ادبیات دهقانیان فرد و مداحی بوده است.