ورود پنجشنبه ، 30 فروردين ، 1397

کد خبر: 727   |  دفعات بازدید : 227   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 آذر, 1396

امام جمعه کازرون نباید نگران دین گریز جمع قلیلی در جامعه باشیم بلکه باید تلاش کنیم با تربیت صحیح فرزندان، آینده بهتری را بسازیم

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، حجت الاسلام محمد خرسند در نشست علمی هم اندیشی استادان واحد کازرون با موضوع راهکارهای انس با نماز از سوی دانشجویان گفت: «قبول داریم که بخش اندکی از جامعه نسبت به رعایت مسائل دینی و نماز کم اهمیت و بی تفاوت هستند، اما آنقدرهم که می گویند نیست، اگر چهار تا جوان به نماز کم اهمیتی می کند این نشان از بی دینی جامعه نیست بلکه خیلی از جوانان هم پایبند به اصول هستند اما ، درخلوت و بدوراز دید دیگران تکلیف خود را انجام می دهند.»

وی کم رونقی و بی استقبالی جونان از بعضی‌ مساجد را کم کاری روحانی آن مسجد بیان کرد و گفت:« اگر روحانی مسجد فقط به بر پایی نماز جماعت اکتفا کند و نتواند با قشر جوان ارتباط دوستی و صمیمیت بر ایجاد نماید در آن مسجد استقبال خوبی نمی شود.» .

امام جمعه کازرون دلیل دیگر دین گریز در جامعه را مشکلات اقتصادی، فقر، بیکاری ، حرام خواری، رشوه وفساد ذکرنمود و در همین راستا اظهار کرد:« وقتی مسئولان به وعده های خود عمل نکنند، بانکها در چهارچوب دین فعالیت و عمل نکنند خیلی از افراد این مشکلات را به دین ارتباط می دهند.»

وی گفت: «بیشتر مشکلات دینی جامعه از نفوذ فرهنگ غرب و تهاجم فرهنگی بر می گردد که متاسفانه اثرات جنگ فرهنگی بیشتر از جنگ نظامی است.»

خرسند با بیان اینکه در جنگ نظامی بعد از پایان حمله و عملیات نظامی دشمن هم میزان خسارت و تلفات مشخص می شود و هم آرامش در آن جامعه بر قرار می شود گفت: « اما در جنگ فرهنگی شاید تا سالها از تلفات و خسارات اطلاع خوبی کسب نگردد.»

امام جمعه کازرون بیان کرد:« کم توجه ای جونان به نمازبرمی گردد به عملکرد و کم کاری ما که وظایف خود را در این خصوص خوب انجام نداده ایم.»

وی گفت:« نباید نگران تعداد قلیلی افراد دین گریز باشیم بلکه باید تلاش کنیم با تربیت صحیح فرزندان، آینده بهتری را بسازیم و نباید نا امید شد این مسائل در زمان پیامبرگرامی اسلام و دیگر امامان هم بیشتراز عصر حاضربوده است ودر آن زمان هم بی دینی رواج داشته است.»

سرپرست واحد کازرون اظهارکرد:« در زمان جنگ تحمیلی خیلی از کسانی که به جبهه اعزام می شدند چندان اعتقادی به دین و نماز هم نداشتند اما در مدت کوتاهی تحت تاثیر جو معنوی جبهه و با الگو گرفتن از دیگر رزمندگان همان افراد با خلوص بالایی و حتی به درجه شهادت هم می رسیدند.».

دکترجما لدین الوانی با بیان اینکه دانشجویان برای الگوی خود بیشترازرفتار استادان بهره می گیرند و آنها توجه بیشتری به روشهای رفتاری واخلاقی استادان خود دارند گفت:« باید تلاش شود تا با رفتار مناسب بتوانیم درروحیه دانشجویان تحول معنوی و گرایش به نمازایجاد کنیم.»

امام جمعه کازرون اظهارکرد:تلاش شود بنیه دینی دانشجویان را تقویت کرد و از دین گریزی امام جمعه کازرون اظهارکرد:تلاش شود بنیه دینی دانشجویان را تقویت کرد و از دین گریزی