ورود دوشنبه ، 1 مرداد ، 1397

کد خبر: 724   |  دفعات بازدید : 370   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

21 آذر, 1396
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیش از 1300نفر شرکت کننده برگزارشد
الوانی افزود:«در بخش کتبی این دوره از مسابقات که در محل ساختمانهای دانشکده علوم انسانی و دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بر گزار شده بوده با رعایت حد اکثری نظم وانضباط خوبی انجام شده است »

وی بیان کرد:«حضوربرادرا وخواهران دراین رقابت معنوی علاوه برداشتن ارج اخروی همچون سالهای پیش، افراد برتر به مراحل استانی و کشورارتقا داده می شود و در آن مرحله جوایزی ارزنده ای برای برترین ها دوره در نظر گرفته شده است.»

سرپرست واحد کازرون گفت :«دانشجویانی که در شته های ذیل ازجمله احکام خوهران و برادران ، چهارده معصوم، نماز، تفسیر سوره حمد، زندگانی پیامبراسلام ، قرآن به زبان انگلیسی ، ترجمه فارسی قرآن وآشنایی با نهج الباغه ثبت نام کرده اند امروز با هم به رقابت پرداختند.»

الوانی گفت :«جمعی از همکاران اعضای هیات علمی واحد در رشته های احکام برادران واحکام خواهران ،چهارده معصوم و نماز مسابقه شرکت کردند.»