ورود دوشنبه ، 1 مرداد ، 1397

کد خبر: 722   |  دفعات بازدید : 301   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

20 آذر, 1396

رئیس حوزه علمیه کازرون با بیان اینکه وحدت واقعی و جامع در زمان ظهور امام (عج) ایجاد می‌شود، گفت: ما در این مقطع حساس زمانی نیاز به وحدت بین مسلمانان داریم و تا جایی که امکان دارد باید تلاش شود حتی اگر وحدت فکری نباشد وحدت رفتاری را ایجاد و حفظ کنیم .

رئیس حوزه علمیه کازرون:وحدت واقعی و جامع در زمان ظهور امام (عج) ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام محمود صحرایی در نشست هم اندیشی ویژه استادان واحد کازرون اظهار کرد: «تقویت اسلام تنها از طریق حفظ وحدت و دوری از تفرقه امکان پذیر است و لزوم وحدت امروز مانند زمان ظهور اسلام ضروری است و باید تلاش شود در این مسیر دشمن را نا امید ونا کام کرد.»

امام جمعه موقت کازرون با بیان اینکه ایجاد وحدت هم حد و مرزی دارد و نباید به بهانه ایجاد وحدت اعتقادات را نادیده گرفت، افزود: «ما می توانیم با حفظ اعتقادات دینی خود مواظب رفتارهایی که موجب اختلاف و بروز مشکلات بین فرقه های اسلامی می‌شود باشیم و با حفظ وحدت در مسائل علمی از حقوق شیعه دفاع کرد.»

مستشار نظامی در سوریه نیز با ضروری دانستن اینکه دشمن را باید قبل از ورد به کشور خاک کرد گفت: «اگر منتظر درگیر شدن مبارزه با دشمن در داخل کشور باشیم مانند سوریه و عراق گرفتار جنگ فرسایشی می‌شویم و باید پیشگیری که امری آسانتر از درمان است انجام داد و نگذاشت دشمن به داخل نفوذ کند.»

قاسم علی نژاد افزود: «اگر نیروهای نظامی و اطلاعاتی ما در خارج از مرزها حضور نداشتن، ما هم در تصرف دشمن قرار داشتیم و آن زمان عقب راندن کسی که وارد شهر شده کاری بسیار مشکل است.»

سردار هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: «وجود رزمندگان ما در خارج از کشور علاوه بر ایجاد چتر امنیت در کشور موجب نجات دیگر کشورهای منطقه و همجوار و حتی در مناطق دورهم بوده است.»

وی افزود: «فکر نکنید داعش یک نیروی عملیاتی و جنگ چریکی بوده بلکه خیلی بزرگترو گسترده تراز این حرف‌ها بوده آنها زائده ابر قدرتهای غرب و نیز مورد حمایت و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی کشورهای منطقه بوده است.»

فرمانده جبهه‌های جنگ درهشت سال دوران دفاع مقدس تصریح کرد: «نیروهای تحت فرمان داعش قبل از فراگیری آموزش نظامی آموزش عقیدتی را بطور عمقی گذرنده‌اند و با عقیده قوی به جنگ آمده بودند بطوری که در تحقیق از اسرا آنان مدعی بودند مدت‌های زیادی در جبهه مبارزه هستند و دوری از خانواده برای آنها مهم نبود و هیچ اطلاعی از سلامتی خانواده نداشتند.»

علی نژاد در جمع استادان واحد کازرون گفت: «آزادی کشورهای سوریه و عراق لطف خداوند و همت بسیج مردمی و حمایت مستشاران و نیروهای نظامیان جمهوری اسلامی ایران بوده است.»

سرپرست واحد کازرون هم با قدردانی از حضور قاسم علی نژاد در جمع استادان واحد کازرون گفت: «سردار علی نژاد در فرصت کوتاهی که به ایران آمده است و نیز برای دیدار مادرشان به کازرون و در جمع اعضای هیات علمی واحد حاضر شده و مسایل سیاسی امنیتی منطقه به ویژه مبارزات با داعش درسوریه را تشریح کرد تشکر می کنیم.»