ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 719   |  دفعات بازدید : 44   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 آذر, 1396

همایش آموزش و پیشگیری از بیماری ایدز به مناسبت روز جهانی ایدز و هفته اطلاع رسانی HIV با همت انجمن علمی دانشجویی بهداشت عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

برگزاری همایش آموزش و پیشگیری از ایدز در واحد کازرون

محمد بهرامی مسئول انجمن علمی دانشجویی بهداشت عمومی واحد کازرون با تاکید برلزوم آموزش بهداشت با استفاده از روش های  نوین و جدید بیان کرد: «علی رغم همه ی تلاش ها در زمینه  HIV  باز شاهد ادامه رفتارهای پر خطر هستیم، که شاید در این خصوص روش اطلاع رسانی و آگهی بخشی کافی و مناسب  نیست و باید روش های نو را  دراین زمینه خلق کرد.»

مسئول آموزش بهورزی شهرستان با رویکرد آموزشاین بیمار  اظهار داشت: « بیماری HIVیک نوع بیماری عفونی است و قابل کنترل است و مانند سایر بیماری های عفونی دیگر و آخرین مرحله آن ایدز است که با کنترل و مراقبت می توان از بروز ایدز پیشگیری کرد.»

مسعود شیبانی راه های انتقال بیماری و روشهای کنترل و پیشگیری از آن نکاتی را بیان کردند: «کسانی که یک بار رفتار جنسی حتی در چارچوب خانواده داشته اند بهتر است تست HIV را انجام  دهند، و ترس از این بیماری باعث پنهان شدن و گسترش بیشتر آن در جامعه می شود.»

کشفی رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که به همراه هیات ارزیابی رشته بهداشت عمومی در همایش حضور داشتند درمورد اهمیت وکاربرد رشته بهداشت عمومی سخنرانی وخواهان تلاش و فعالیت بیشتر رشته بهداشت درراستای کنترل و مهار کرد ن بیماریهای خطر ساز شدند.

شایان ذکر است در ادامه به درخواست انجمن علمی دانشجویی بهداشت عمومی طرح "موبایل سنتر" با هدف مشاوره و غربالگری  HIV  بصورت سیار با شعار سلامتی حق برای همه افراد است ، با اطلاع رسانی، پیشگیری،  تشخیص زود هنگام، درمان و حمایت از مبتلایان به اچ آی وی توسط واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر شبکه بهداشت و درمان کازرون در محیط دانشگاه واحد کازرون برپا گردید.