ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 717   |  دفعات بازدید : 54   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

12 آذر, 1396

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این نشست که مسئول بسیج دانشجویی به همراه مسئولان بسیج دانشکده‌های دامپزشکی، علوم پزشکی، علوم انسانی و سما کازرون حضور داشتند، مشکلات صنفی و دانشجویی و برگزاری اردوی جهادی در مناطق محروم روستایی بررسی شد.

دیدار اعضای بسیج دانشجویی با سرپرست واحد کازرون

مسئولان و اعضای بسیج دانشجویی با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون دیدار کردند.

سرپرست واحد کازرون با قدردانی از تلاش و فعالیت‌های خوب مسئولان و اعضای فعال بسیج دانشجویی گفت: «شاید جوانان و نسل امروزی از نقش بسیج در پیشبرد جنگ و فداکاری و ایثارگری آنان اطلاعات زیادی نداشته باشند، اما بسیج در ایام جنگ با توانمدی بالایی همت خود را نشان داد

جمال الدین الوانی با بیان اینکه کسانی که به شهادت رسیدند از با اخلاص‌ترین نیروها بودند، افزود: «همین شهدای مدافع حرم هم دارای همان ارزش و خصوصیات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستند