ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 716   |  دفعات بازدید : 76   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 آذر, 1396

بمناسبت ایام هفته بسیج هیات رئیسه به همراه جمعی از کارکنان واحد کازرون با حضوردر محل قبوردو تن از شهدای گمنام در واحد کازرون با ادای احترام و نثار فاتحه و اهدای شاخه های گل با این شهدا تجدید میثاق کردند.

گل باران قبور شهدای گمنام در واحد کازرون

در این مراسم معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون گفت:« برعکس آن چیزی که ما می گوئیم، این شهدا گمنام نیستند بلکه ما گمنام هستیم و اینها چراغ هدایت و وسیله شفاعت درآخرت هستند.»

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکترعلی اکبرعارف گفت:« در این دنیا اگرکسی شناسنامه و مشخصات فردی دنیوی خودرا از دست بدهد، شاید گمنام و بدون هویت معرفی شود اما این موضوع در مورد شهدا صدق نمی کند و آنها گمنام محسوب نمی شوند.»

به گزارش خبرنگارآنا، معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون با ارئه گزارشی از فعالیتهای فرهنگی انجام شده در هفته گرامیداشت بسیج گفت:« برنامه های متنوع و متناسبی درایام گرامیداشت هفته بسیج ازجمله دیداربا تعدادی ازخانوادهای معظم شهدا درسطح شهرستان، بر گزاری همایش با حضورجانبازان هشت سال دفاع مقدس درمحل دانشگاه ، دیدار هیات رئیسه با امام جمعه، برگزاری مراسم پیاده روی ویژه کارکنان و استادان در طی هفته گذشته صورت گرفته است.»