ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 711   |  دفعات بازدید : 79   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 آذر, 1396

به گزارش خبرنگارآنا، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ازدرخشش استادان و دانشجویان آن واحد دربیست و دومین دوره ازمسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

درخشش استادان و دانشجویان واحد کازرون درمسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگارآنا، دکترعلی اکبر عارف با تبریک این درخشش گفت واحد کازرون همچون سالهای گذشته توانسته دررشته های:حفظ 20 جزء استادان، روح الله راسخی رتبه دوم کشوری و حفظ 10 جزء، دانشجویان هانیه بصیرت رتبه دوم رشته تحقیق کشوری را کسب نمایند واین افتخاربزرگی در سطح استان و کشوراست..

وی با اشاره به آئین اختتامیه بخش شفاهی بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت : این مراسم با حضور جمعی از مدیران ارشد دانشگاه آزاد و مسئولان کشوری و استانی ازجمله آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، دکتر ابراهیم کلانتری، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در اصفهان و دیگر مسئولان استانی و دانشگاهی برگزار شد.