ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 709   |  دفعات بازدید : 97   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 آبان, 1396
دهه سوم ماه صفر با همراه با برنامه های عزاداری از جمله روضه خوانی، سخنرانی، مداحی، قرائت زیارت عاشورا  و تلات قرآن کریم همه روزه همراه با صرف صبحانه در مسجد امام علی (ع)  واحد کازرون برگزار می شود.
برگزاری برنامه های دهه سوم ماه صفر در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، مراسم سوگواری شها دت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در دهه های اول و دوم محرم و نیز دهه سوم ماه صفر با همت، همکاری و حمایت مالی کارکنان واحد کازرون بطور خود جوش برگزارشده است و این بر نامه ها همچنین تا پایان صفر ادامه دارد.

به گزارش خبر گزاری آنا، این آئین معنوی همه ساله با اجرای د هها برنامه ارزشمند و با دعوت از سخنرا نان و مداحان مشهور و با سابقه از سطح شهرستان و دیگر نقاط میهن اسلامی و نیز استقبال خوب همکاران، دانشجویان و استادان درسطح واحد کازرون بدون هزینه دانشگاه و با همت و تلاش کارکنان، استادان و مجموعه هیات رئیسه صورت می گیرد.