ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 708   |  دفعات بازدید : 43   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

هیات های مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حادثه دیدگان زلزله اخیر ابراز همدردی کردند

24 آبان, 1396
متن بیانیه هیات رهروان ولایت، کانون قرآن و عترت، هیات آل یاسین و هیات رهپویان مهدویت به این شرح است: حادثه دلخراش و تلخ زلزله اخیردر استان کرمانشاه که منجر به فوت و مجروح شدن عده ای از هموطنان عزیز، شجاع و غیور کرمانشاهی شد، موجی از غم و اندوه را در ایران اسلامی رقم زد.

هیات‌های مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با ابراز همدردی و با تسلیت به مردم ایران اسلامی به ویژه مردم غیور کرمانشاه و خانواده‌های داغدار و آسیب دیده و نیز تسلیت به مقام شاخص ولایت و رهبری امام ‌خامنه ای دراین پیام آورده است از خداوند متعال برای جان باختگان فقید این حادثه، رحمت و غفران الهی و برای مصدومان شفای عاجل و برای بازماندگان صبر و بردباری طلب داریم.

ان‌شاءالله که با استعانت به حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و لبیک به بیان امام خامنه ای هرچه سریع تر بتوانید کرمانشاه همیشه جاودان را بازسازی کنید.