ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 707   |  دفعات بازدید : 66   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در واکنش به تصمیم وزارت بهداشت صورت گرفت:تجمع اعتراضی دانشجویان علوم آزمایشگاهی واحد کازرون

24 آبان, 1396

دانشجویان علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون نسبت به حذف رشته دکتر‌ی حرفه‌‌ای اعتراض کردند.

.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جمعی از دانشجویان دوره کارشناسی علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در راستای برطرف شدن مشکلات صنفی خود از جمله احیای رشته دکتری حرفه‌ای علوم آزمایشگاهی با تجمع در محل دانشکده علوم پزشکی و نیز کلاس درس خود خواستار بررسی بیشتر و تجدیدنظر مسئولان شدند.

دانشجویان علوم آزمایشگاهی با بیان اینکه رشته دکتری حرفه‌‌ای قبلاً مصوب بوده است، از مسئولان مربوطه درخواست کارشناسی مجدد کردند و با ابراز امیدواری به احیای رشته دکتری حرفه‌ای روانه کلاس‌‌های درس شدند.

جمال‌الدین الوانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: «سال‌های گذشته دانشجویانی که در مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ‌التحصیل می‌شدند، مقطع دکتری حرفه‌ای خود را در دانشگاه‌های سراسری گذرانده و با اخذ مجوز از وزارت بهداشت اقدام به تأسیس آزمایشگاه می‌‌کردند.»

الوانی افزود: «از امسال وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این تصمیم سال‌‌های گذشته را لغو کرده است و در حقیقت اعتراض دانشجویان به لغو مصوبه‌ای است که از سوی وزارت بهداشت صورت گرفته و ارتباطی با دانشگاه آزاد اسلامی ندارد.»