ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 701   |  دفعات بازدید : 121   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 آبان, 1396

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از ثبت‌نام در بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان به صورت حضوری در دفتر قرآن و عترت دانشگاه خبر داد.

آغازثبت نام شرکت درمسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکتر علی عارف گفت: «همزمان با دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور مسابقات قرآن و عترت همچون سالهای قبل در چهاربخش کتبی،شفاهی، بخش هنر ادبیات دینی و پژوهشی در واحد کازرون برگزار می‌شود.»

عارف با دعوت از استادان دانشجویان و کارکنان برای حضور و شرکت حداکثری آنان در مسابقات قرآن و عترت اظهار کرد: «واحد کازرون همه ساله در مسابقات قرآن و عترت دارای رتبه‌های برتر استانی و کشوری و نیز با مشارکت دانشجویی بسیار مطلوب و در سطح بالایی همراه بوده است.»

وی از متقاضیان شرکت در مسابقات خواست تا در اسرع وقت به صورت حضوری به دفتر قرآن و عترت واقع در دانشگاه مراجعه و با دریافت رایگان کتاب و جزوات مربوطه در رشته دلخواه ثبت‌نام کنند.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون با توجه به رشته‌های فعال این دوره از مسابقات در واحد کازرون گفت: «رشته‌های احکام برادران، احکام خواهران، ادعیه و زیارات، زندگی معصومین(ع)، زندگانی پیامبر گرامی اسلام (ص)، نماز، مفاهیم نهج البلاغه، ترجمه قرآن به زبان فارسی، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی از جمله رشته های موجود است و همه روزه آماده مشاوره و ثبت‌نام از عزیزان است.»