ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 699   |  دفعات بازدید : 122   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اجرای تعزیه شهادت امام حسين(ع)وياران وفادارش در واحد کازرون

29 مهر, 1396

همزمان با آغازماه صفر وبابهره گیری ازفضای هنردرعزاداری،مراسم تعزیه خوانی با موضوع شهادت امام حسين(ع)وياران وفادارش و با حضور دانشجویان در محوطه ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

اجرای تعزیه شهادت امام حسين(ع)وياران وفادارش در واحد کازرون

این گروه تعزیه با اجرای بخشی از واقعه کربلا بویژه زمانشهادت امام حسين(ع)وياران وفادارش حال و هوای عجیبی را در بین دانشجویان بازدید کننده بعمل آورد .

.معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون با بیان اینکه طبل زنی سنتی و اجرای ساز و نقاره همزمان با اجرای تعزیه حال و هوای خاصی را در مراسم عزاداری ایجاد می کند،گفت: مراسم نمایش هنری تعزیه درشهرستان کازرون هم مانند دیگرشهرهای ایران دارای ریشه کهن دارد وموردعلاقه واحترام مردم وجامعه می باشد ودراعتقادات مردم بسیار تاثیر گذاروموثراست.

دکتر علی اکبر عارف هدف از برگزاری این مراسم معنوی را آشنایی دانشجویان و جوانان با قیام و نهضت عاشورا عنوان کرد و گفت «تعزیه خوانی ریشه در نهضت بزرگ عاشورا دارد که می‌تواند به عنوان یک برنامه فرهنگی و یک هنر مذهبی، دانشجویان و جوانان ما را با قیام ابا عبدالله الحسین (ع) آشنا و باورهای دینی آن را تقویت کند.»

در پایان این مراسم نیز با حضور جوانان دانشجو اقامه عزاداری و سینه زنی شد.و از شرکت کنندگان با  توزیع شربت پذيرايي  بعمل آمد

لازم به ذكر است اين برنامه توسط هياتهاي مذهبي رهروان ولايت و رهپويان مهدويت و حوزه معاونت فرهنگي دانشگاه برگزار گرديد.