ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 698   |  دفعات بازدید : 143   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 مهر, 1396

سرپرست واحد کازرون با گرامیداشت هفته دامپزشکی گفت مایه افتخار است که جمعی از استادان و مسئولان ارشد اداره دامپزشکی استان فارس و شهرستان کازرون که در این جلسه حضور دارند از محصولات دانشکده دامپزشکی واحد کازرون می باشند.
گرامیداشت هفته دامپزشکی در واحدکازرون

سرپرست واحد کازرون با گرامیداشت هفته دامپزشکی گفت مایه افتخار است که جمعی از استادان و مسئولان ارشد اداره دامپزشکی استان فارس و شهرستان کازرون که در این جلسه حضور دارند،ازمحصولات دانشکده دامپزشکی واحد کازرون می باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر جمال الدین الوانی با بیان اهمیت و نقش دامپزشکی در تولید محصولات دامی و نیز پیشگیری بیماری های مشترک بین انسان و دام  گفت: باداشتن استادان صاحب نام و با تجربه درحرفه دامپزشکی انتظار است،این عزیزان به جای انجام کارهای علمی و اجرایی وارد بازارتولید محصولات دامی شوند وموجب رشد وخودکفایی وحتی می توانند سطح تولید را به صادرات و ارزیابی و سوددهی برسانند .

سرپرست واحد کازرون گفت:روز دامپزشکی 14 مهرماه بود اما به دلیل تعطیلات و عدم حضوراکثریت استادان و دانشجویان این مراسم با تاخیرو امروز برگزار شده است.

نایب رئیس نظام دامپزشکی استان فارس با بیان  اینکه خودم از دانش اموختگان این دانشکده و دانشگاه می باشم گفت: امروز دراستان فارس حدود 2500 نفر دامپزشک ودرسطح کشورحدود 36 هزار نفرمشغول امرسلامت درحرفه دامپزشکی می باشند.

وی گفت: امروزدغدغه اکثر دانشجویان آینده کاری وشغلی این حرفه است و این دغدغه درسی سال قبل هم وجود داشته است، اما باید با اتکا به مهارت های مورد نیازجامعه و افزایش توانایی این حرفه چه در بخش درمان و چه دربخش های دیگر این حرفه باعشق وعلاقه به حرفه دامپزشکیگام برداشت.

دکتر شهریار رئوف گفت: باید در این رشته انگیزه ایجاد شود واین انگیزه بایدازدوران دانشجویی فعال و صورت گیرد.

در این مراسم ازدانشجویان شرکت کننده دراردوی جهادی تخصصی دامپزشکی،دانشجویان برترعلمی و پژوهشی وکارمند بازنشسته دامپزشکی تجلیل به عمل آمد.

سخنران ویژه این مراسم دکتر سالار قنبری متخصص جراحی دام با موضوع پیوند استخوان انجام شد.