ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 696   |  دفعات بازدید : 154   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تجمع دانشجویان،استادان ومسئولان واحد کازرون دراعتراض به سخنان رئیس جمهور امریکا

24 مهر, 1396

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،جمعی ازاستادان، دانشجویان،کارمندان واعضای تشکلهای بسیج اساتید،بسیج دانشجویی وبسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون امروزصبح با تجمع وراهپیمایی وسردادن شعارهای ضد استکباری ، آمریکایی و صهیونیستی اعتراض خود را به اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور بی هویت آمریکا نشان دادند وبا صدور بیانیه این اقدام را محکوم کردند.

تجمع دانشجویان،استادان ومسئولان واحد کازرون دراعتراض به سخنان رئیس جمهور امریکا

سر پرست واحدکازرون  با بیان اینکه عهدشکنی و اتهام زنی علیه کشورایران ازعادات دولت های آمریکایی است گفت: برای ما همیشه آمریکا، آمریکا بوده و مواضع ما دربرابرسیاست های خصمانه اش روشن و شفاف است.

دکترجمال الوانی افزود:سپاه یک ارگان قانونی است وجزء ارکان اصلی نظام به شمارمی رود که در بین مردم ایران محبوبیت خاص دارد ودراین راستا با روشن بینی کامل از این ارگان مهم حمایت می کنند و آن را حافظ منافع ملی و اعتقادی خود می دانند وهیچ گاه ازاصول ملی واعتقادی خودعقب نشینی نمی کنند..

تجمع کنندگان ازدانشکده علوم انسا انی دانشگاه بسمت محل قبورشهدای گمنام حرکت وبا حضوردرکناردوشهید گمنام با قرائت متن قطنامه علیه سیاستهای پلید امریکای جنایت کاربا فریاد مرگ برامریکا مرگ براسرائیل پرچم ان کشورجنایت کاررا به آتش زده وازنیروی سپاه پاسداران حمایت کردند.....