ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 695   |  دفعات بازدید : 178   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 مهر, 1396
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی واحد کازرون معرفی شد

آیین تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی واحد کازرون با حضور معاون پژوهشی، رئیس دانشکده دامپزشکی، مسئول بسیج دانشجویی ناحیه مقاومت شهرستان و جمعی از استادان و دانشجویان واحد کازرون برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم از زحمات و تلاش‌های دکتر امیر سیاحی مسئول پیشین بسیج دانشکده دامپزشکی واحد کازرون تجلیل و محمد مهدی پادام به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی آن دانشکده معرفی شد.

مسئول دفتربسیج دانشجویی ناحیه مقاومت کازرون در این مراسم با قدردانی از امیر سیاحی گفت: «در مدت تصدی مسئولیت برادر سیاحی تعامل بسیار خوبی بین بسیج و مسئولان دانشگاه و دانشکده برقرار بوده است و با تلاش ارزشمند خود توانسته بهترین اردوی تخصصی جهادی که به لحاظ کیفیت در سطح استان بی‌نظیر و در سطح کشورک م نظیر بوده است، ساماندهی و به مناطق محروم اعزام کند.»
محسن رحمانی با توجه به نقش و ماموریت بسیج دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها افزود: «برگزاری اردوی جهادی در راستای کمک‌رسانی به جامعه روستایی و عشایری کاملا تخصصی و برحسب نیاز مناطق مربوطه انجام شده است و دامداران و عشایر از این خدمات ارزشمند بسیار راضی بوده و خواهانه تداوم این امر مهم هستند.»

در پایان با اهدای لوح از مسئول پیشین بسیج دانشجویی دانشکده قدردانی و مسئولیت این پایگاه دانشجویی به محمد مهدی پادام داده شد.