ورود سه شنبه ، 25 مهر ، 1396

کد خبر: 694   |  دفعات بازدید : 35   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون وظیفه عمومی فارس در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد:جزئیات صدور مجوز الکترونیکی سفرهای زیارتی، سیاحتی خارج از کشور دانشجویان

18 مهر, 1396
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان فارس ازالکترونیکی شدن مراحل ثبت نام وصدورمجوزخروج از کشوربرای سفرهای زیارتی ،سیاحتی دانشجویان  درسامان آن نیروخبرداد.

سرهنگ پاسدارمحمدباقردهقان درگفتگوباخبرگزاری آنا درکازرون با بیان اینکه معاونت وظیفه عمومی نیروی انتظامی با ارائه خدمات،رفاه وسرعت  بیستردرانجام امور دانشجویان مشمول گامهای موثری برداشته است گفت:«دانشجویانی که درسامانه وظیفه عمومی،دارای معافیت تحصیلی هستند و متقاضی انجام سفرهای زیارتی- سیاحتی درخارج ازکشور می باشند می توانند بامراجعه به سایت http://services.epolice.ir  درخواست خود را ارائه وثبت نام بعمل آورند.»

وی اظهارداشت:«دانشجویان متقاضی پس ازمراجعه به سایت،نام کاربری خود را که همان کد ملی است و رمز عبورنیزکد سخا می باشد ازپلیس10+تهیه نمایند.»

سرهنگ دهقان ناصرآبادی افزود:«پس ازتکمیل ثبت نام و تأیید درخواست متقاضی درکارتابل دانشگاه قرار می گیرد و دانشگاه باتأییدوصحت درخواست مشمول مراتب به معاونت وظیفه عمومی ارسال می شود دراین زمان دانشجوی متقاضی می بایست وثیقه مربوطه که جهت مسافرت های سیاحتی مبلغ 15 میلیون تومان و جهت مسافرت زیارتی 3 میلیون تومان می باشد را به صورت اینترنتی واریز نماید.»

این مقام مسئول گفت :«وثیقه مشمولین متقاضی پس ازبرگشت ازمسافرت و آگاه نمودن وظیفه عمومی ازبازگشت خود ظرف 48 ساعت مبالغ فوق به حساب آنان واریز خواهد شد.»

سرهنگ دهقان ناصرآبادی در رابطه با درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان جدیدالورود که امسال وارد دانشگاه می شوند اظهارداشت:«این افراد می بایست به دانشگاهی که پذیرش شده اندویا قصد ادامه تحصیل را دارند مراجعه ودرخواست مجوزآنها ازسوی دانشگاه مربوطه تکمیل و به دفاتر پلیس 10+ ارسال و برای آنها مجوز ثبت نام صادر می نماید لیکن برگ معافیت تحصیلی آنان متعاقباً از طریق وظیفه عمومی صادر و به دانشگاه ارسال می شود.»

معاون وظیفه عمومی فارس درادامه باگلایه ازعدم توجه مسئولان امردردانشگاهها ومراکز آموزشی اظهارکرد:«یکی ازاشکالاتی که در بعضی ازدانشگاهها برای دانشجویان مشمول رخ دهد این است که دانشجویان با متصدیان امردردانشگاه دقت لازم وبه موقع رابه مدت زمان معافیت تحصیلی نداشته وگاهاًً پس ازاتمام معافیت تحصیلی وگذشت یک یا دوترم درخواست سنوات ارفاقی می نمایند که این موضوع موجب عدم موافقت با ادامه تحصیل دانشجو می شود.»

وی گفت:«دانشجویانی که درمدت معین یعنی کارشناسی (پنج) 5 سال کاردانی دو سال و نیم (5/2) و کارشناسی ارشد سه (3) سال موفق به فراغت از تحصیل نمی شوند می باست قبل از اتمام معافیت با طرح درخواست معافیت تحصیلی در کمیسیون موارد خاص دانشگاه و درخواست از وظیفه عمومی تقاضای یک یا دو ترم ئسنوات ارفاقی نمایند.»

سرهنگ دهقان افزود:« به جهت اعطا سنوات ارفاقی می بایست حداقل برای دوره  کاردانی 40 واحد و کارشناسی پیوسته 85 واحد درسی را طی کرده باشد و چنانچه جهت کاردانی 50 واحد وکارشناسی پیوسته 100 واحد طی شده باشد و به موقع درخواست کمیسیون موارد خاص ارائه گرشودومعدل دانشجو بالای 12 باشد دو ترم به صورت پیوسته اعطا می گردد ولی چنانچه 40 واحد کاردانی و 85 واحد کارشناسی پیوسته طی شده باشد یک ترم سنوات ارفاقی داده می شود تا چنانچه دانشجو موفق یه گذراندن این ترم شد مجدداً یک ترم دیگر جهت فراغت از تحصیل موافقت می شود.»

معاون وظیفه عمومی فارس با بیان اینکه بخش اعظمی ازمشمولان وظیفه عمومی دردانشگاهها ومراکزآموزشی به امرتحصیل اشتغال دارندگفت:«امیدوارم باتعامل  واطلاع رسانی بیشتر بین دانشگاهها ومعاونت وظیفه عمومی دانشجویان مشمول ومشغول به تحصیل بتوانند از زمان وسقف ایجاد شده نهایت بهره را ببرند.»