ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 693   |  دفعات بازدید : 202   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 مهر, 1396

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به همراه هیات رئیسه و جمعی ازکارکنان و استادان دانشگاه با خانواده شهید عبدالحسین خالو عسکری دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرپرست واحد کازرون با خانواده همرزم شهیدش دیدار کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مادر شهید عبدالحسین خالوعسکری در این دیدار با ابراز خوشحالی از حضور مسئولان دانشگاه گفت: «دکتر جمال‌الدین الوانی یکی از نزدیکترین دوستان و همرزمان شهید بوده است و بیشتر اوقات نوجوانی و جوانی خود را به همراه شهید در مناطق جنگی و یا در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد شهر سپری می‌کردند.»

سرپرست واحد کازرون نیز اظهار کرد: «با شناخت زیادی که از اخلاق و روحیات منحصر بفردی که در وجود شهید سراغ داشتم، یقین دارم اگر این بزرگوار شهید نمی‌شد، در جامعه امروزی نمی‌توانست شاهد این همه بد اخلاقی‌ها و بدرفتاری‌های موجود در جامعه باشد.»

الوانی با بیان خاطراتی از شهید در دهه شصت گفت: «بعد از مدتها حضور در جبهه‌ها به کازرون برگشته بودیم و در همان تابستان 1367بود که دوباره به من پیشنهاد داد آماده باش برویم جبهه و من گفتم یک هفته فرصت بده و بعد به اتفاق اعزام می‌شویم، اما این بار اینقدر بی‌تابی میکرد که با وجود تمام اصراری که داشتم قبول نکرد و گفت باید بروم، می‌دانستم این دفعه با دفعه‌های قبل فرق می‌کند و متوجه شدم از ناحیه خداوند دعوت شده و همان روز اعزام شد و در همان عملیات به فیض شهادت رسید و جسد مطهرش به‌مدت یک اربعین کامل یعنی چهل روز تمام در مناطق گرم و سوزان زیر آتش در محاصره دشمن بود با کمال تعجب این جسد بعد از تحمل آن همه گرمای شدید تازه و بدون هیچ مشکلی پاک و مطهربه کازرون انتقال و دفن شد.»

دکتر زالزاده یکی از استادان که در آن زمان از همرزمان شهید خالوعسکری و نیز دکتر الوانی بوده است هم درباره شهید اظهار کرد: «شهید خالوعسکری با همه گروه‌ها و جناح‌های مختلف سیاسی حتی آنها که به انقلاب هم زیاد پایبند نبودند ارتباط داشت و یک حلقه اتصال و ارتباط بین تمام گروه‌ها و افراد با سلیقه‌های مختلف بوده و با وجودی که کمتر از 20 سال داشت، اما جاذبه خاصی داشت و بین افراد ایجاد وحدت و انسجام می‌کرد.»

هیات رئیسه دانشگاه با خانواده های شهید دیانتی نسب و شهید محمد جواد کارگرییان دیدار و با اهدا لوح از صبر واستقامت آنان قدر دانی شد.