ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 690   |  دفعات بازدید : 186   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

05 مهر, 1396
همزمان با گرامیداشت سالروز هفته دفاع مقدس از تعداد 27 نفر از کاکنان و استادان، رزمنده، جانباز و آزاده واحد کازرون تجلیل و با اهدای لوح و هدایا ازآنان قدردانی شد.
تجلیل از 27 رزمنده، جانباز و آزاده دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست واحد کازرون با تسلیت ایام سوگواری شهادت اباعبدالله‌‏الحسین (ع) گفت: «بخش اعظمی از نیروهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از نیروهای جبهه و جنگ هستند و این برای دانشگاه یک سند و اعتبار ملی و معنوی است.»

دکتر جمال الدین الوانی با تشکر و قدردانی از جمع رزمندگان و ایثارگران دوره هشت سال دفاع مقدس که بعد از پایان جنگ تحمیلی در واحد کازرون شاغل و در راستای پیشرفت و ارتقای واحد تلاش دارند، اظهار کرد: «باید این روحیه بسیجی در جامعه حفظ و با همان اخلاص، گذشت و معنویت دهه شصت ادامه یابد.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کازرون در این مراسم ازتشکیل و راه اندازی پایگاه مقاومت بسیج کارکنان در واحد کازرون خبر داد و گفت: «واحد کازرون دارای تشکل بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و نیز پایگاه مقاومت بسیج کارکنان هم باید فعالیت خود را آغاز کند.»

سرهنگ شهرام افشاریان با تشکر از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون تعامل خوبی با حوزه بسیج داشته و دارد و انتظار است در آینده با حداکثر استقبال و جذب مطلوب نیرو پایگاه مقاومت کارکنان تشکیل و فعالیت خود را بطور رسمی در کنار بسیج اساتید و دانشجویی آغاز کند.»

این مراسم ابتدا با مداحی وسینه زنی در وصف شهادت امام حسین(ع) و یارانش باوفایش و نیز پایان بخش آیین تجلیل از رزمندگان و جانبازان باحضور در کنار مزار شهدای گمنام این دانشگاه با نثار شاخه‌های گل، فاتحه و صلوات از آنان تجلیل کردند.