ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 689   |  دفعات بازدید : 240   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 مهر, 1396
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع امربه معروف ونهی ازمنکرویژه کارکنان واحد کازرون همراه با نوحه سرایی وقرائت زیارت پرفیض عاشورا دردهه اول محرم درحال برگزاری است.
برگزاری کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکردر واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا،حجت الاسلام مجید راسخی اعزامی ازحوزه علمیه قم بعنوان مدرس کارگاه همه روزه بعدازمراسم  عزاداری ،نوحه سرایی وقرائت زیارت عاشورادرجمع کارکنان ،استادان وهیات رئیسه واحد کازرون درراستای شناخت بیشترتاریخ تحلیلی قیام عاشوراوچگونگی حادثه کربلا سخنرانی می کنند.

وی با بیان اینکه درآن زمان جامعه به ویژه درمناطق جزیره العرب به شکل قبیله ای اداره می شده است ،گفت:«درجامعه قبیله ای مردم بدون چون چرا مکلف به اطاعت ازرئیس قبیله بودند بطوری که درآن روزگاراهمیت نگاه قبیله ای برنگاه ارزشی افزون بود وتمام تصمیمات جزیی وکلی ازسوی رئیس قبیله گرفته می شد.»

وی گفت:«دوران بعد ازپیامبر به چهاردوره تقسیم شده است، که دردوره اول ابوبکروعمر بعنوان خلیفه با حفظ وحسب ظاهر سازی وژست ساده زیستی و رعایت سنت و دستورات پیامبر حکومت را ادامه می دادند اما دردوره عثمان و معاویه همان رعایت حفظ ظاهر هم ازبین رفت وتنها اشرافیان و اطرافیان حکومت از ثروت و قدرت برخوردار بودند و ساده زیستی و دستورات دینی پیامبر (ص) بصورت خزنده و آرام آرام برچیده شد.»

معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون با عرض تسلیت ایام سوگواری وعزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، ازتداوم وگسترش برنامه های فرهنگی اجتماعی ازجمله برگزاری سلسه جلسات سخنرانی درباب واقعه وحادثه کربلا وعاشورا ،قرئت زیارت عاشورا ،مراسم سینه زنی ونوحه خوانی دردهه های دوم وسوم محرم در واحد کازرون خبر داد .

دکترعلی اکبر عارف اظهارکرد:«درایام محرم همچون سنوات گذشته با همکاری حوزه فرهنگی وتشکل های دانشجویی برناهه های متنوع فرهنگی ازجمله برپایی آیین تعزیه خوانی درمحیط دانشگاه ،نواختن موسقی های محلی به سبک عزا،تهیه ،توزیع وپذیرایی بصورت غذا وشربت ازدیگر فعالیت های فرهنگی واحد کازرون است.»