ورود سه شنبه ، 25 مهر ، 1396

کد خبر: 687   |  دفعات بازدید : 146   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام دکترمحمدکاظم کاوه پیشقدم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

01 مهر, 1396

«وَ لِکُلٍّ دَرَجاتٌ مِمَّا عَمِلُوا »
سال تحصیلی مثل همه سالها و روزها همراه با پاییز ، یادر آور تلاش برای اندیشه ، ایمان ، اخلاص ، خود باوری و پشتکار است.
امسال به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی سال تولید و اشتغال است و بی گمان دانشگاه و دانشجو نقش محوری در این تعالی دارد.
از همه همکاران هیأت علمی خواهشمندم مثل قبل اخلاق و دانش را به فرزندانمان بیاموزند و به همه همکاران کارمند سفارش می کنم که نظم و آئین و اخلاق را سرلوحه قرار دهند و از فرزندان عزیز و دانشجویان گرامی می خواهم که عمر فرصت جوانی را بهاء بدهند و از عمری که مانند ابر می گذرد درس بگیرند که این روزها دوباره باز نمی گردد.
جوانی بر سرکوچ است ، دریاب این جوانی را