ورود سه شنبه ، 4 مهر ، 1396

کد خبر: 686   |  دفعات بازدید : 120   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیست ودومین دوره مسابقات قرآن وعترت بخش کتبی ویژه کارکنان وخانوادهها در واحد کازرون

15 شهريور, 1396

آزمون کتبی بيست و دومين دوره مسابقات قرآن و عترتویژه کارکنان وخانوادهها با حضور بیش از 60 نفر شرکت کننده برگزار شد.

در این بخش از مسابقات 60 نفر از کارکنان و همسران آنهادرسه رشته امتحانی با موضوعات تفسير قران ، ادعیه و زیارات و احكام ويژه كاركنان و يك رشته امتحاني با موضوع زندگاني پيامبر ويژه همسران كاركنان در سالن فنی و مهندسی دانشگاه همزمان بادیگر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان فارس با هم به رقابت پرداختند.

:این مسابقات بستر مناسبی است برای رشد و تعالی شخصیت دینی و مذهبی دانشجویان در راستای معارف حیات بخش و انسان ساز قرآن وعترت كه با عنایت به اهداف در آیه شریفه:

"مَنْ عَمِلَ صَـالِحًا مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُۥ حَیَوةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُوایَعْمَلُونَ ﴿نحل /٩٧﴾

می باشد.

لازم به ذكراست اين مسابقات به همت مسئول كانون قران و عترت بر گزار گرديد .