ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 678   |  دفعات بازدید : 813   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

11 مرداد, 1396
معاون آموزشی واحد کازرون به نقل ازمرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ازآغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته  نیمسال اول 97-96 این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،دکترعبدالله نظری معاون آموزشی واحد کازرون گفت: همزمان با سایر دانشگاههای کشور،داوطلبان گرامی می توانندازبین دهها رشته مختلف بدون آزمون مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از ساعت 16 امروز سه‌شنبه 10 مرداد ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش به نشانیwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، دریک رشته / محل ثبت‌نام کنند.

وی افزود:داوطلبانی که ثبت‌نام خود را در واحد کازرون تکمیل می‌کنند باید با تهیه یک نسخه چاپی ازثبت‌نام خود از روز شنبه 28 مرداد به محل ثبت نام واحد کازرون مراجعه کنند،ضمنا زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 است.

داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام درمورد رشته یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را داشته باشند، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت‌نام قطعی وجود ندارد. داوطلبان درصورت تمایل می‌توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری در رشته یا محل جدید ثبت‌نام کنند.

زمان ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته متعاقبا اعلام می‌شود.