ورود جمعه ، 24 آذر ، 1396

کد خبر: 670   |  دفعات بازدید : 391   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

21 تير, 1396
طلاعیه برگزاری آزمون مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس
اطلاعیه برگزاری آزمون مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس

اطلاعیه برگزاری آزمون مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارسدکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان

داوطلبان گرامی:

1.     با توجه به دستورالعمل سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه، هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته / گرایش در هر استان اصل فیش بانکی واریز هزینه مصاحبه به مبلغ ۷۰۰,۰۰۰ ریال (هفتصدهزار ریال) به حساب سیبا شماره ۰۱۰۵۶۴۵۰۲۰۰۰۳ نزد بانک ملی ایران شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید.

2.     با مراجعه به اینجا از نحوه زمانبندی و محل انجام مصاحبه در استان فارس مطلع گردند.
توجه : با وارد کردن شناسه رشته به عنوان کد کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور دعوتنامه خویش را ملاحظه نموده و از آن یک نسخه چاپی تهیه و ضمن الصاق یک قطعه عکس ۴×۳ جدیدودر هنگام مراجعه برای مصاحبه آنرا به همراه داشته باشند.

3.     نظر به اینکه یکی از مدارک تحویلی در زمان مصاحبه فرم پیوست شماره سه دستورالعمل مربوطه میباشد به داوطلبین گرامی توصیه میگردد فرم مربوطه را از اینجادانلود و چاپ نموده و با توجه به مستندات قابل دسترس خویش قبل از حضور در واحد دانشگاهی آنرا با دقت تکمیل و به همراه داشته باشند.

4.     به داوطلبین ارجمند توصیه میگردد در زمانبندی اعلام شده به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند، بدیهی است دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در مقابل تضییع وقت داوطلبینی که خارج از زمانبندی اعلام شده مراجعه نمایند نخواهد داشت.

5.     مدارک مورد نیاز جهت مصاحبه دکتری:

·         اصل و تصویر مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد

·         اصل پایان نامه کارشناسی ارشد

·         کارهای علمی و پژوهشی

·         مدارک و مستندات مربوط به سوابق تدریس

·         مدارک و مستندات مربوط به نمره های آزمون های زبان معتبر

·         مدارک و مستندات مربوط به شاگرد اول و ممتاز بودن در دوران تحصیل و المپیاد های علمی و دانشجویی و جشنواره های علمی

·         مدارک و مستندات مربوط به عضویت در بنیاد نخبگان و استعداد های درخشان