ورود سه شنبه ، 25 مهر ، 1396

کد خبر: 660   |  دفعات بازدید : 252   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 خرداد, 1396

معاون فرهنگی دانشجوی واحد کازرون ازبرگزاری مراسم ویژه شبهای قدردرخوابگاه دانشجوی همراه با سخنرانی،مداحی،قرائت دعای جوشن کبیرو دعای قرآن خبر داد.

برگزاری مراسم ویژه شبهای قدر درخوابگاه دانشجویی واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا،دکترعلی اکبرعارف گفت :این مراسم طی سه شب با استقبال گسترده دانشجویان درسالن فدک خوابگاه دانشجویی باسخنرانی حاج آقا بیات درخصوص اهمیت وارزش شبهای قدرونیزپاسخ به سوالات دینی مذهیی دانشجویان برگزارشد.

معاون فرهنگی دانشجوی واحد کازرون افزود:این مراسم معنوی با مداحی حسین شجاعی وقرائت دعای جوشن کبیرودعای قرآن همراه با پذیرایی سحری انجام شد.

عارف اظهارکرد:درایام ماه مبارک رمضان دانشجویان خوابگاه بطورخود جوش فعایت های متنوع فرهنگی مذهبی را با همکاری حوزه فرهنگی دانشگاه انجام داده اند وبه ویژه درشبهای قدربسیار

فعال ومشارکت خوبی داشته اند.