ورود دوشنبه ، 1 آبان ، 1396

کد خبر: 649   |  دفعات بازدید : 262   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون:دفاع از دین فقط به دولت و حوزه علمیه منحصر نمی‌شود

06 خرداد, 1396
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: «دفاع از دین فقط به دولت و یا حوزه علمیه منحصر نمی‌شود بلکه دانشگاه‌ها هم وظیفه دارند با توجه تسلط به علوم دینی و زبان‌های روز دنیا در این عرصه تلاش و با قلم زدن، جواب دادن در فضاهای مجازی، ارائه مقالات و یادداشت‌ها، مقابل تبلیغات کذب دین هراسی و اسلام هراسی ایستادگی کنند.»

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی در کارگاه‌ آموزشی جلوه‌های دینداری و زندگی مدرن که با حضور هیأت رئیسه و جمع کثیری از استادان رشته های مختلف واحد کازرون در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: «اگر به داشته‌های دینی خود عمل کنیم در زندگی هیچ کمبودی نداریم و دستورات دینی ما کامل است اما باید به دور از شعار به آن عمل کنیم.»

سرپرست واحد کازرون بیان کرد: «ما با داشتن شناخت کافی و لازم از دین علاوه بر بکارگیری رهنموده‌های ارزشمند آن در زندگی و بهره گیری بیشتر در جامعه می‌توانیم در مقابل هجمه سنگین دشمن در راستای دین هراسی و اسلام هراسی و تهاجم آنان مقاومت و پاسخگو باشیم.»

الوانی افزود: «با رعایت اخلاق و آیتم‌های اخلاقی حتی در یک جامع کوچک مانند کلاس درس می توانیم موجب فرهنگ‌سازی و الگویی برای پیشرفت آن در جامع بزرگتر باشیم.»

سرپرست واحد کازرون با بیان اینکه در جامعه عمل کردن به دستورات دین شاید مشکلاتی هم داشته باشد، گفت: «در زمان پیامبر گرامی اسلام و دیگر پیامبران هم پیاده کردن دین کار ساده ای نبوده و اجرای دستورات دینی در هر زمان و مکانی با مقاوت‌ها و مشکلاتی همراه بوده است.»

مشاور دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و مدرس کارگاه آموزشی جلوه های دینداری و زندگی مدرن در واحد کازرون نیز با بیان اینکه امروز آنچه موجب بیداری جامعه و نجات جامعه می‌شود، دین است اظهار کرد: «اگربه تاریخ و پیشینه سیاه، خفته و تاریک اروپا نگاه کنیم تا 200 سال قبل خبری از پیشرفت و توسعه نبوده است و آنان با تکیه بر دستورات و شناخت دین طی ده‌ها سال مطالعه و بهره گیری صحیح در مورد دین توانستند بیداری را از هدیه بگیرند.»

مهندس مصطفی نوروزی گفت: «در دوران مدرنیته با دو انقلاب بزرگ روبه‌رو بودیم یکی انقلاب راست (فرانسه) با شعار آزادیخواهی که در قرن نوزدهم شکل گرفت و دیگری انقلاب چپ (روسیه) با شعار عدالت خواهی که در قرن بیستم صورت گرفت.»