ورود پنجشنبه ، 8 تير ، 1396

کد خبر: 646   |  دفعات بازدید : 136   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 خرداد, 1396
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ابراز امیدواری کرد با همکاری، همفکری و همراهی کارمندان و استادان مشکلات موجود را برطرف و دانشگاه را به سمت پیشرفت و توسعه هدایت کنیم.»
سرپرست واحد کازرون: دانشگاه را به سمت پیشرفت و توسعه هدایت کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی در جلسه شورای اداری این واحد با قدردانی از دکتر نوریان که با اعتماد مسئولیت این واحد را به او داده است با توجه به تاریخچه درخشان دانشگاه آزاد اسلامی در کشور گفت: «زمانی رفتن به دانشگاه برای هر فرد ایرانی یک رویا بود و با محدود بودن صندلی دانشگاه‌های دولتی هر کسی نمی توانست به تحصیلات دانشگاهی راه پیدا کند.»

وی ادامه داد: «در همان موقع با کمک معنوی حضرت امام (ره) و با تلاش آیت‌الله هاشمی، دانشگاه آزاد اسلامی کار خودش را آغاز کرد و با حمایت قاطع رهبر معظم انقلاب از این سرمایه ملی، امروز در هر شهری، بهترین مکان با زیباترین ساختمان‌ها و با بهترین امکانات رفاهی، آموزشی و پژوهشی مربوط به این دست آورد بزرگ انقلاب اسلامی است.»

وی افزود: «واحد کازرون با پتانسیل بالایی که دارد یکی از باسابقه‌ترین واحدهای منطقه و کشور است که در سال 1364 به همت هیات موسس در آن زمان و حمایت آیت الله ایمانی راه اندازی شد.»

الوانی با بیان اینکه باید با مدیریت صحیح هزینه‌ها را کاهش داده و با صرفه جویی جلو خیلی از ریخت و پاش‌های غیر ضروری را بگیریم، ادامه داد:‌ «در حفظ و نگهداری اموال و امکانات موجود تلاش کنیم.»

سرپرست واحد کازرون با بیان اینکه ماه مبارک رمضان نزدیک است، گفت: «امیدوارم توفیقی حاصل شود که بتوانیم از معنویات و برکات ماه مبارک رمضان و فضائل شبهای قدر هم بهره کافی را ببریم.»