ورود شنبه ، 28 مرداد ، 1396

کد خبر: 645   |  دفعات بازدید : 176   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برپایی بازارچه‌ خیریه در واحد کازرون به نفع کودکان بی‌سرپرست

29 ارديبهشت, 1396
بازارچه خیریه دانشجویی در راستای کمک و حمایت ازکودکان بی‌سرپرست به همت انجمن دانشجویان پرستاری و همکاری بسیج دانشجویی با تهیه و فروش انواع خوراکی‌ها و شیرینی‌ها خانگی و ارائه خدمات پزشکی از سوی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.
برپایی بازارچه‌ خیریه در واحد کازرون به نفع کودکان بی‌سرپرست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الوانی سرپرست واحد کازرون در بازدید از غرفه‌های فروش موادخوراکی گفت: «نیت و عمل خیرخواهانه دانشجویان پرستاری قابل قدردانی است و امیدوارم این سنت حسنه نه تنها در دانشگاه‌ها بلکه در جامعه فرهنگ‌سازی و مورد حمایت بیشتر واقع شود تا به افراد آسیب‌دیده جامعه توجه بیشتری شود.»

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کازرون نیز با حضور در این بازارچه خیریه دانشجویان از غرفه‌های مختلف بازدید و از نزدیک با فعالیت‌های فرهنگی معنوی دانشجویان آشنا و از این عمل انسانی آنان تشکر کرد.

عباس حسین‌پور سپس با سرپرست واحد کازرون دیدار و در مورد چگونگی ارائه خدمات به دانشجویان تحت حمایت آن اداره گفت‌وگو کرد.

این بازارچه با استقبال خوب دانشجویان، کارکنان و استادان همراه بود و عواید حاصل از این بازارچه صرف امورکودکان بی‌سرپرست می‌شود.

برپایی بازارچه‌ خیریه در واحد کازرون به نفع کودکان بی‌سرپرستبرپایی بازارچه‌ خیریه در واحد کازرون به نفع کودکان بی‌سرپرست