ورود سه شنبه ، 3 مرداد ، 1396

کد خبر: 643   |  دفعات بازدید : 170   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای گمنام واحد کازرون

24 ارديبهشت, 1396
مراسم زیارت عاشورا و مولودی خوانی و گلاب‌روبی مقبره شهدا ی گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.
تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای گمنام واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکتر جمال الوانی رئیس، دانشجویان، کارکنان و مدیران واحد کازرون به همراه دکتر عبد الحمید فرزانه رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور در مراسم معنوی با ادای احترام به مقام شامخ دو شهید گمنام هشت سال دوران دفاع مقدس با قرائت فاتحه، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهیدان، با آرمان‌های امام راحل و دستاوردهای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در ادامه این محفل معنوی، مجید زمانی و حسین نعیمی مداحان اهل بیت به مولودی خوانی و زیارت عاشورا پرداختند.

مراسم زیارت عاشورا و مولودی خوانی و گلباران و گلاب‌رویی مقبره شهدا به همراه صرف صبحانه به همت دو هیات رهروان ولایت و هیات رهپویان مهدویت با همکاری حوزه معاونت فرهنگی به مناسبت نیمه شعبان برگزار شد.

تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای گمنام واحد کازرونتجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای گمنام واحد کازرونتجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای گمنام واحد کازرونتجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای گمنام واحد کازرون