ورود جمعه ، 3 آذر ، 1396

کد خبر: 638   |  دفعات بازدید : 273   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

همزمان با اعیاد شعبانیه/دو هیات فرهنگی - مذهبی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون فعال شد

12 ارديبهشت, 1396
مراسم جشن بزرگ اعیاد شعبانیه و جشن راه‌اندازی دو هیات فرهنگی - مذهبی رهروان ولایت و رهپویان مهدویت به همراه اهدا جوایز به برگزیدگان بیست و یکمین دوره از جشنواره فرهنگی و پژوهشی با حضور استادان و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات واحد کازرون برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام مجتبی شفیعی با تبریک اعیاد شعبانیه و بیان ارزشهای معنوی ماه شعبان گفت: «ولادت این بزرگوار (امام زمان(عج)) یک عید حقیقی است برای همه مسلمانان جهان، بنابراین بزرگداشت خاطره‌ این روز و این ساعت مقدس هرگز از یاد معتقدان به مهدویت نخواهد رفت

وی بیان کرد: «انتظار ظهور منجی عالم بشریت متعلق به همه‌ مسلمان‌هاست، افزود: «مسلمانان باید در راستای آماده‌سازی و مقدمات ظهور حضرت آقا تلاش کنند

شفیعی با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ادای احترام کرد.

این مراسم که با حضور قاریان خوش صوت استان ایمان کشاورز و قاری کشوری بادام فیروز برگزار شده بود با تلاوت آیاتی از قرآن کریم ازسوی این دو قاری ارزشمند و سپس نونهال شش ساله حافظ جز سی قران کریم با اجرای برنامه جذاب خود مورد تشویق و استقبال دانشجویان قرار گرفتند.

در این مراسم برنامه های شاهنامه خوانی، گلستان خوانی از سوی نونهال هنرمند عسل فدایی فرزند یکی ازکار کنان و نیز مولودی خوانی در وصف حضرت عباس (ع) از سوی مداح اهل‌بیت کشاورز با تشویق گرم حاضران انجام شد.

تجلیل از برگزیدگان و ممتازان بیست و یکمین دوره قرآنی و فرهنگی هنر و ادبیات دینی و پژوهشی واحد کازرون در استان همراه با هدایا و لوح در این مراسم معنوی صورت گرفت