ورود پنجشنبه ، 4 خرداد ، 1396

کد خبر: 636   |  دفعات بازدید : 142   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 فروردين, 1396
همزمان با اعیاد ماه رجب مراسم جشن و محفل انس با قرآن با هدف تجلیل از 90 نفر از ممتازان قرآنی همراه با برگزاری برنامه های متنوع درسالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد .
برپایی محفل انس با قرآن وتجلیل از ممتازان مسابقات قرآن وعترت در واحد کازرون

همزمان با اعیاد ماه رجب مراسم جشن و محفل انس با قرآن با هدف تجلیل از 90 نفر از ممتازان قرآنی همراه با برگزاری برنامه های متنوع درسالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد .

در این مراسم با اهدائ لوح و هدایا از 16نفر استاد و 75 نفردانشجو که در مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش شفاهی و کتبی موفق به کسب رتبه‌های اول تا پنجم این دوره از مسابقات شده بودند از آنان قدردانی به عمل آمد.

حجت الاسلام شفیعی اظهار کرد: اصبغ بن نباته یکی از بزرگمردان و یاران نزدیک، کاتب رازدار امیرالمومنین (ع) بود که با امامشان پیمان بستند که تا سرحد شهادت در خدمت حضرت باشند و امام (ع) نیز آنها را شرط الخمیس نامید.

وی با بیان اینکه سخن گفتن درباره امیرالمومنین (ع) کار آسانی نیست، گفت: حضرت علی (ع) شخصیتی بوده که پیامبراکرم(ص) در وصف او فرموده است اگر دریاها مرکب و درختان قلم شوند و انسان ها نگارشگر و جن‌ها شمارشگر باشند هرگز نتوانند فضائل آن حضرت را بشمارند.

شفیعی افزود: علی (ع) خازن بهشت است و همه کلیدهای بهشت از طرف پیامبر (ص) به ایشان داده شده است و میزان بهشت و جهنم علی (ع) است،این مراسم با سخنرانی پخش کلیپ شهدا،کلیپ به مناسبت روزپدر، اجرای برنامه های طنزخوانی، مولود خوانی و اجرای مسابقه همراه بوده است.

درپایان نیز ازهمکارانی که موفق به کسب رتبه های اول تا پنجم درسطح دانشگاه شده بودند با اهدای لوح و کارت هدیه تجلیل شد..

..