ورود چهارشنبه ، 6 ارديبهشت ، 1396

کد خبر: 633   |  دفعات بازدید : 237   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با حضور دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس/600 اصله نهال در بیمارستان 96 تختخوابی امام علی (ع) واحد کازرون غرس شد

17 اسفند, 1395

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اظهار کرد: در کشور حدود 400 واحد دانشگاهی و مرکزآموزش وجود دارد اما فقط 5 واحد دانشگاهی دارای بیمارستان است که این افتخار نصیب استان فارس و شهرستان کازرون شده که دارای بهترین بیمارستان آموزشی درمانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمزه سارویی در مراسمی که با حضور فرماندار و مسئولان ادارات شهرستان و جمعی از استادان کارکنان واحد کازرون در بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد، کاشت 600 اصله نهال را در فضایی به مساحت 5 هکتار در بیمارستان 96 تختخوابی امام علی(ع) واحد کازرون آغاز کرد.

سارویی با بیان اینکه مردم کازرون مردمی قدردان و همیشه آماده و پشتیبان نظام بوده‌اند، گفت: «مردم کازرون در زمان‌های مختلف همراه با نظام بوده‌اند به طوری که در زمان انقلاب و جنگ با شجاعت و شهامت جنگیدند و در زمان صلح هم با حمایت خود موجب دلگرمی مسئولان بوده‌اند.»

وی اظهار کرد: «مردم کازرون منتظر راه اندازی و بهره‌برداری از این بیمارستان هستند و امیدوارم با توجه به همکاری‌های خوبی که صورت گرفته در کمترین زمان ممکن بیمارستان امام علی(ع) افتتاح و در خدمت مردم شریف کازرون و دانشجویان علوم پزشکی واحد کازرون و استان فارس قرار می گیرد.»

سرپرست واحد کازرون و رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاداسلامی استان فارس نیز با تشکر از حضور مسئولانی که از استان و شهرستان و نیز استادان و کارکنان واحد کازرون در این امر خیر شرکت کرده‌اند، گفت: «علاوه بر کاشت درخت و ایجاد فضای سبزباید فعالیت کنیم وبرای حفظ و نگهداری از منابع طبیعی و درختان محیط اطراف خودمان تلاش نمائیم.»

دکتر عبدالحمید فرزانه اظهار کرد: «با توجه به برداشت بی‌رویه و بیش از حد از منابع طبیعی و جنگل‌ها اگر سالانه برای جبران این مسئله تلاش نشود دچار بحران های جبران ناپذیری خواهیم شد به همین دلیل براساس سیاست های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، درختکاری و گسترش فضای سبز مورد توجه ویژه‌ای قرار دارد.»

فرماندار کازرون هم با تبریک به مناسبت هفته درختکاری و منابع طبیعی گفت: «کازرون از ابتدا به نام شهر سبز معروف بوده است و امیدوارم با کاشت درخت‌هایی که نیاز کمتری به آب دارند و نیز نگهداری از درختان و جنگل‌های کازرون شاهد سرسبزی بیشتر این شهرستان باشیم.»

سیدکمال علوی از پیشرفت خوب بیمارستان ابراز خوشحالی کرد و افزود: «با تفاهم و همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد هرچه زودتر این بیمارستان مورد بهره برداری قرار گیرد و مردم کازرون از خدمات درمانی آن استفاده کنند.»