ورود دوشنبه ، 3 مهر ، 1396

کد خبر: 632   |  دفعات بازدید : 481   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

فرزانه سر پرست واحد کازرون خبر داد:اعتبار 2 میلیارد تومانی دانشگاه آزاداسلامی برای بیمارستان 96 تختخوابی امام علی (ع) واحد کازرون

11 اسفند, 1395
رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاداسلامی استان فارس از اختصاص دو میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به بیمارستان 96 تختخوابی امام علی (ع) واحد کازرون خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عبدالحمید فرزانه در بازدید از بیمارستان 96 تختخوابی امام علی (ع) واحد کازرون با بیان اینکه ساختمان اصلی بیمارستان، محوطه و تاسیسات جانبی تکمیل و آماده تحویل موقت از سوی پیمانکار به دانشگاه است، گفت: «برای تجهیزات آشپزخانه، رختشویخانه، اتوکلاو، ایستگاه‌های پرستاری و اکسیژن‏ ساز و احداث فضاهای جانبی از جمله ساختمان گلفروشی، محل اسکان همراه بیمار و فضای سبز محوطه نیاز به اختصاص بودجه‌ای جداگانه بوده است.»

وی ادامه داد: «با توجه به اهمیت موضوع و اینکه دانشگاه علوم پزشکی در املاک غیر از سرمایه‌گذاری و هزینه کردن منع قانونی داشته، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر کمک‌های قبلی مبلغ دو میلیارد تومان دیگر به این امر اختصاص داده است.»

رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی فارس از تلاش و حمایت دکتر سارویی و دکتر میرزاده و معاونان عمران، علوم پزشکی و مدیر کل ساختمانهای بهداشتی درمانی سازمان مرکزی دانشگاه قدردانی کرد.

سرپرست واحد کازرون افزود: «بیمارستان 96 تختخوابی امام علی (ع) واحد کازرون یکی از مهمترین پروژه‌های آموزش درمانی دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب کشور و میرزاده همیشه به این مهم توجه ویژه داشته است.»

وی گفت: «این پروژه با زیربنایی حدود 13 هزار مترمربع در دو بلوک A,B هر بلوک در دو طبقه و داری بخش‌های اطفال، داخلی، جراحی، زنان، اورژانس، داری چهار تخت ICU، چهار تخت CCU، هفت تخت NICU، چهار اتاق عمل جراحی، دو اتاق عمل زایمان، یک اتاق عمل اورژانس و بخش سی تی اسکن است.»