ورود سه شنبه ، 3 مرداد ، 1396

کد خبر: 631   |  دفعات بازدید : 315   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم یکمین سالگرد تدفین دوشهید گمنام دردانشگاه آزاد واحد کازرون همراه با تشیع شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس صورت گرفت

11 اسفند, 1395

مراسم یکمین سالگرد تدفین دوشهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضورخانواده های معزز شهدا،مسئولان، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه درسالن اجتماعات واحد کازرون در حال بر گزاری است.

برگزاری مراسم یکمین سالگرد تدفین دوشهید گمنام دردانشگاه آزاد  واحد کازرون همراه با تشیع شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس صورت گرفت

به گزارش خبر گزاری آنا، در ایام سوگواری شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم یکمین سالگرد دوشهید گمنام دوران دفاع مقدس که در اسفند ماه سال گذشته در این واحد دانشگاهی آرام گرفته با شکوه خاصی درحال برگزاری است.

این مراسم معنوی همراشد با تشیع و استقبال حاضرین از پیکرمطهرشهید دوران دفاع مقدس که به تازگی تفحص شده و امروز بعداز این مراسم به زادگاهش دربخش خشت کازرون آرام می گیرد.

لازم به ذکر است این مراسم به همت بسیج دانشجویی واحد کازرون انجام میشود.