ورود شنبه ، 1 مهر ، 1396

کد خبر: 627   |  دفعات بازدید : 406   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست واحد کازرون: تهدیدهای داخلی به مراتب خطرناک‌تر از تهدیدهای خارجی است

20 بهمن, 1395
      سرپرست واحد کازرون:  تهدیدهای داخلی به مراتب خطرناک‌تر از تهدیدهای خارجی است

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان فارس با توجه به فرصت و تهدیدهای کلی انقلاب اسلامی ایران از منظر امام خمینی و مقام معظم رهبری گفت: «تهدیدهای داخلی به مراتب خطرناک‌تر از تهدیدهای خارجی است و اگر مردم که پشتیبان اصلی نظام و انقلاب هستند، شانه خالی کنند، انقلاب آسیب‌پذیرتر از تهاجم خارجی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عبدالحمید فرزانه در نشست هم‌اندیشی با موضوع فرصت‌ها و تهدیدهای انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی و مقام معظم رهبری ویژه کارکنان و استادان که در سالن واحد کازرون برگزار شد، در بیان خدمات و برکات انقلاب اسلامی اظهار کرد: «در این مدت شاهد پشرفت‌های ارزشمندی از جمله به دست آوردن استقلال، خودکفایی، وحدت، امنیت، عدالت و توسعه پایدار و...در کشور بوده‌ایم.»

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان فارس با توجه به تهدیدهای موجود گفت: «به لحاظ آسیب شناسی دونوع تهدید داریم، تهدید داخلی و تهدید خارجی به عبارت دیگر فرصت ها و تهدیدهای انقلاب چالشها و عناصر مطلوب و نامطلوب که در محیط فرا روی انقلاب وجود دارد.»

سرپرست واحد کازرون با ذکرمثالی افزود: «در حوزه فرهنگ و رسانه تلویزیون‌ها و رادیوهای بیگانه که در راستای تخریب جمهوری اسلامی ایران و ترویج فرهنگ غرب فعالیت می‌کنند برای ما یک تهدید است و فرصت یعنی امور مثبت جامعه بشری که با تلاش بسوی معنویت گام بر می دارد.»

این جلسه بصورت پرسش و پاسخ استادان و کارکنان در راستای نقد و بررسی موضوع ادامه یافت.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون نیز بیان کرد: «از آغاز دهه فجر تاکنون همه روزه بعد از نماز ظهروعصر با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان در مسجد دانشگاه طبق برنامه‌های مشخص و شعار انقلاب خاطرات دوران انقلاب را مورد بررسی قرار می‌دهیم و این برنامه مورد استقبال خوبی شده است.»

دکتر علی اکبر عارف با تشکر از همکاری مطلوب کارکنان، دانشجویان و استادان واحد کازرون با حوزه فرهنگی دانشگاه برای شرکت در راهپیمایی 22بهمن همراه و همزمان با دیگر اقشار مردمی دعوت کرد و گفت: «امیدوارم همچون سالهای گذشته با حضور گسترده بتوانیم به وظایف دینی خود نسبت به انقلاب عمل کنیم

سرپرست واحد کازرون:  تهدیدهای داخلی به مراتب خطرناک‌تر از تهدیدهای خارجی است